ΑΡΗΣ

Πέταξε ο Άρης, αλλά όχι ο Τζέιμς

Πέταξε ο Άρης, αλλά όχι ο Τζέιμς
INTIME SPORTS

Χωρίς τον Ντόμινικ Τζέιμς "πέταξε" για την Ουκρανία η αποστολή του Άρη. Ο Αμερικανός γκαρντ διαμαρτυρήθηκε με αυτόν τον τρόπο για τις οικονομικές εκκρεμότητες της διοίκησης.

Οι "κιτρινόμαυροι" συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" όπως ήταν προγραμματισμένο το ραντεβού τα ξημερώματα της Δευτέρας και αναχώρησαν με προορισμό το Ντόνετσκ της Ουκρανίας (με ενδιάμεση στάση στο Μόναχο) και αναχώρηση στις 08:00.


Μάταια, όμως, περίμεναν τον Ντόμινικ Τζέιμς, ο οποίος δεν εμφανίστηκε φροντίζοντας ωστόσο να ενημερώσει τον μάνατζερ της ομάδας, Βασίλη Βουρτζούμη.


Στην επικοινωνία που είχε μαζί του ο Αμερικανός γκαρντ ενημέρωσε ότι δεν θα ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή για το Ντόνετσκ, όπου ο Άρης αύριο είναι να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για την 2 αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LAST 16 του Eurocup, χωρίς να θελήσει να επεκταθεί περισσότερο στο θέμα.


Φέρεται δε να είπε χαρακτηριστικά: "Δεν θα έρθω και για περισσότερες λεπτομέρειες μιλήστε με τον εκπρόσωπο του", τον Ράντε Φιλίποβιτς.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τζέιμς με αυτή την κίνηση θέλησε να διαμαρτυρηθεί για τις οφειλές των "κιτρινόμαυρων" προς τον ίδιο, αν και αυτές δεν πρέπει να ξεπερνάνε τον έναν μήνα όπως ισχύει και με τις περιπτώσεις των Ντέιβις και Κεϊρούς, αλλά και τον ατζέντη του.


Ο Αμερικανός γκαρντ του Άρη παρά το ότι μαζί με τον Χρήστο Ταπούτο ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης το μεσημέρι του Σαββάτου στο παιχνίδι με τον Κολοσσό στην Ρόδο στο Βενετόκλειο με 19 πόντους έδειξε να εκτός παρκέ να έχει το μυαλό του αλλού.


Ενδεχομένως στο φημολογούμενο τις τελευταίες μέρες ενδιαφέρον που υπάρχει από την Παρτιζάν Βελιγραδίου χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει φθάσει κάποια επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης.


Αξίζει δε να σημειωθεί πως χθες το βράδυ ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης, κάλεσε στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης στο Αλεξάνδρειο τους παίκτες της ομάδας όπου και όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος σε δηλώσεις του συζήτησαν την ύπαρξη ή όχι των ζητημάτων που έθεσε προ μερικών ωρών ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.


Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης φέρεται να είπε στους παίκτες του Άρη ότι σήμερα 23 Ιανουαρίου, παρά την απουσία τους στο Ντόνετσκ, πρόκειται να πάρουνε μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται.


Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα γίνει πράξη κι ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι προ δεκαημέρου οι Έλληνες παίκτες του Άρη είχανε πληρωθεί έναν μισθό.


Μάλιστα μετά το τέλος της συνάντησης που είχε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης με τους παίκτες της ομάδας ενημέρωσε σχετικά τον Αλεξανδρή τον οποίο όμως και κάλεσε σε συνάντηση με την επιστροφή της αποστολής μεθαύριο από το Ντόνετσκ.


Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα υπάρξουνε εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο του Άρη με τον Δαμιανίδη που χαρακτήρισε ως άστοχες τις χθεσινές του δηλώσεις που θεωρώντας πως έγιναν υπό πίεση αλλά και σύμφωνα με τον ίδιο θολώνουνε το όραμα που δίνουν οι παίκτες της ομάδας στον κόσμο της.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ