ΑΡΗΣ

Κατατέθηκε η αίτηση για την προσωρινή διοίκηση

Κατατέθηκε η αίτηση για την προσωρινή διοίκηση

Κατατέθηκαν στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης τα πέντε ονόματα της προσωρινής διοίκησης της ΚΑΕ Άρης και ορίστηκε δικάσιμος για αύριο το πρωί (22/05, 10:00).

Ημέρα κατάθεσης των πέντε ονομάτων της προσωρινής δοίκησης της ΚΑΕ Άρης στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ήταν η σημερινή και ορίστηκε δικάσιμως για αύριο το πρωί (22/05, 10:00). Η κατάθεση των πέντε ονομάτων της προσωρινής δοίκησης της ΚΑΕ Άρης στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης έγινε από τον νομικό σύμβουλο του ΑΣ Άρης, Χρήστο Γρόλιο.

Όσο για την αυριανή ημέρα και το ότι ορίστηκε δικάσιμος για τις 10:00 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης έχει να κάνει με το τυπικό μέρος της έγκρισης της νέας τάξης πραγμάτων.

Η έγκριση των πέντε ονομάτων που δόθηκαν σήμερα στο Πρωτοδικείο, και όπως είχανε γίνει γνωστά από την περασμένη εβδομάδα, από τον νομικό του ΑΣ Άρης ήταν αυτά των Αρβανίτη (ΑΣ Άρης), Κουρόγλου (ΓΕΝΕΣΙΣ), Εμμανουηλίδη (ΑΣ Άρης), Πετρομελίδη (ΓΕΝΕΣΙΣ) και Γαλιλαία (ΣΑΡΙΣΑ).

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης πρόκειται να πιάσει και επίσημα δουλειά από αύριο με μία από τισ προτεραιότητές της να είναι η συνάντηση του Λευτέρη Αρβανίτη ως επικεφαλή του στην θέση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Μία συνάντηση που θα έχει να κάνει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και κατά κύριο λόγο όσον αφορά το μπάτζετ χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να συζητηθεί και πιθανή μείωση των απολαβών του Έλληνα τεχνικού σε σχέση με το ότι είχε συμφωνήσει πέρσι το καλοκαίρι για το διετές συμβόλαιο που υπέγραψε.

Ωστόσο το βάρος της νέας τάξης πραγμάτων της ΚΑΕ Άρης είναι δεδομένο ότι θα πέσει στην συνέπειά της σε Εφορία (μηνιαίως θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 36.000 ευρώ όσο δεν αλλάζει ο αριθμός των δόσεων) και ΙΚΑ ενώ θα κοιτάξει να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται τα ανοιχτά της μέτωπα με πρώην παίκτες της ομάδας που έχουνε λαμβάνειν μετά από τις προσφυγές που έχουνε καταθέσει.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ