ΑΡΗΣ

Καταγγελία του Μαρμπλ κατά της ΚΑΕ Άρης

Καταγγελία του Μαρμπλ κατά της ΚΑΕ Άρης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις του Ντέβιν Μαρμπλ με τον Άρη, μετά την απόφαση του παίκτη να καταγγείλει τους "κίτρινους" στη FIBA. Υπόθεση ωρών η αποδέσμευσή του.

Το παιχνίδι με την Ναχαρίγια στο Nick Galis Hall ήταν το τελευταίο του Ντέβιν Μαρμπλ με τη φανέλα του Άρη. Κι όχι επειδή οι "κίτρινοι" θέλουν να τον αντικαταστήσουν, αλλά λόγο της κίνησης του παίκτη να καταγγείλει την ΚΑΕ Άρης στη FIBA με την αιτιολογία ότι είναι απλήρωτος.

Ο 24χρονος φόργουορντ "πάτησε" στο γεγονός πως έχει επιβληθεί πρόστιμο (μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ) στους παίκτες, θέλοντας να φέρει την ομάδα της Θεσσαλονίκης σε φάση άμυνας με απώτερο σκοπό να αποκτήσει την ελευθερία του.

Το ότι ο παίκτης βρισκόταν εδώ και αρκετό καιρό κοντά στην αποχώρηση είναι γνωστό, παρά το γεγονός ότι ο Δημήτρης Πρίφτης ουδέποτε σχολίασε το θέμα. Πλέον όμως, μετά από αυτή την κίνηση θεωρείται δεδομένο πως το "διαζύγιο" ανάμεσα στις δύο πλευρές θα εκδοθεί άμεσα, με την ΚΑΕ Άρης να κινεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες (από μέρους της) προκειμένου να αποδείξει πως δεν υφίσταται θέμα ασυνέπειας προς τον παίκτη.

Ο Ντέβιν Μαρμπλ έχει άλλωστε ήδη στα χέρια του τα αεροπορικά εισιτήρια για τις ΗΠΑ, όπου αναμένεται να ταξιδέψει την Πέμπτη (22/12) δίχως να υπάρχει στο πλάνο η επιστροφή του. Κοινώς θα παραμείνει στη χώρα του, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Από την πλευρά τους πάντως οι "κίτρινοι" δεν πρόκειται να αναζητήσουν στην αγορά τον διάδοχό του, αφού νιώθουν εξασφαλισμένοι στο "3" λόγω της παρουσίας του Βλάντο Γιάνκοβιτς.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ