ΑΡΗΣ

Ενσωματώθηκε ο Ταπούτος

Ενσωματώθηκε ο Ταπούτος
INTIME SPORTS

Στη διάθεση του Λευτέρη Σούμποτιτς βρίσκεται και πάλι από σήμερα ο Χρήστος Ταπούτος στην έναρξη ουσιαστικά της προετοιμασίας του Άρη για το παιχνίδι της Παρασκευής με τον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο (18/03, 20:00).

Ο διεθνής φόργουορντ του Άρη έδειξε να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του στους προσαγωγούς που ήταν εκείνες που δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί την περασμένη Τετάρτη στο κλειστό της Καλαμίτσας κόντρα στην Καβάλα.

Σε ένα παιχνίδι όπου η απουσία του ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής μιας και αποτελεί μία από τις βασικές μονάδες στα χέρια του Ελληνοσλοβένου τεχνικού.

Με την επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα, πρωί και απόγευμα, μπήκε τέλος στο διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Σούμποτιτς στους παίκτες του με αφορμή και την διακοπή του πρωταθλήματος εξαιτίας του All Star Game που πραγματοποιήθηκε στον Πύργο.

Ωστόσο η σημερινή ημέρα δεν συνδυάστηκε και με την έλευση κάποιου παίκτη – κοινοτικού – για την ενίσχυση του ρόστερ του Άρη εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος μετά από την λύση του συμβολαίου του Ντέγιαν Μπορόβνιακ την περασμένη Πέμπτη για να συνεχίσει την καριέρα του στην ισπανική Γκραν Κανάρια.

Υπενθυμίζεται πως το τριήμερο που προηγήθηκε ο Άρης κινήθηκε τόσο για την απόκτηση του Στέφαν Νάτσφεϊ της Ιγκοκέα όσο και του Μάρκο Σκέκιτς της Μπουντούτσνοστ με αμφότερους να μην ήταν δυνατόν να λύσουνε τα συμβόλαιά τους και να έρθουν.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Σούμποτιτς αναζητεί έναν κοινοτικό για να αποτελέσει το συμπλήρωμα του Ταπούτου και άλλον έναν για να προχωρήσει σε αντικατάσταση του Αμερικανού Τζον Τόμας.

Στο μεταξύ, θέμα αντιπροέδρου στη ΚΑΕ Άρης ανέλαβε πλέον ο Πέτρος Πάλμας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ