ΑΡΗΣ

Δύσκολα ο Σκορδίλης και με Πανελλήνιο

Δύσκολα ο Σκορδίλης και με Πανελλήνιο
INTIME SPORTS

Με μία απογευματινή προπόνηση και απόντα τον Γάιο Σκορδίλη συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής (30/01, 16:30) με τον Πανελλήνιο στο κεκλεισμένων των θυρών Αλεξάνδρειο.

Ο δυναμικός Κερκυραιός φόργουορντ λογικά θα απουσιάσει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μετά από αυτό της περασμένης Κυριακής στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και αυτό της περασμένης Τρίτης στο Λε Μαν της Γαλλίας για το LAST16 του Eurocup.

Το γιατί; Έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την θλάση που τον ταλαιπωρεί και απομένει να φανεί αν θα είναι τελικά απών αν θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Τρίτης με την γερμανική Γκέτιγκεν και πάλι στο Αλεξάνδρειο για το Eurocup.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο το απόγευμα της Κυριακής η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα εκτίσει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας της κεκλεισμένων των θυρών μετά από αυτά με Μαρούσι και Πανιώνιο.

Απόντος δηλαδή των φιλάθλων της από τις κερκίδες του Αλεξανδρείου απόρροια της τιμωρίας της στο παιχνίδι με τον Ηρακλή που θα επιστρέψει και πάλι στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ