ΑΡΗΣ

Δύσκολα ο Σαρικόπουλος

Δύσκολα ο Σαρικόπουλος

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος όπως φαίνεται δεν ήταν γραφτό να επιστρέψει στην αποστολή του Άρη ούτε στο προσεχές παιχνίδι στο Ζηρίνειο με τη Νέα Κηφισιά.

Όπως φαίνεται δεν ήταν γραφτό για τον Ζήση Σαρικόπουλο να επιστρέψει στην αποστολή του Άρη ούτε στο προσεχές παιχνίδι στο Ζηρίνειο με τη Νέα Κηφισιά.

Ο 24χρονος διεθνής σέντερ του Άρη μπορεί να το ήθελε από το ξεκίνημα της εβδομάδας να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα αλλά δεν φαίνεται να είναι ακόμη σε θέση.

Ο Σαρικόπουλος συνεχίζει να ακολουθεί από το ξεκίνημα της εβδομάδας ατομικό πρόγραμμα θέλοντας να ανατρέχει τα δεδομένα και είναι σε θέση να θέσει εαυτόν στην διάθεση του Μίλαν Μίνιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός του Άρη σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρόκειται να τον αφήσει για ένα ακόμη παιχνίδι εκτός αποστολής δεδομένου ότι δεν έχει προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα για σχεδόν τρεις εβδομάδες.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν ο Σαρικόπουλος θα μπορέσει να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι της Τετάρτης στη Nick Galis Hall με το Ρέθυμνο εν όψει και του τελικού του Κυπέλλου που θα ακολουθήσει τρεις μέρες μετά στο Ηράκλειο με τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ