ΑΡΗΣ

Δοκιμάζει ο Σαρικόπουλος

Δοκιμάζει ο Σαρικόπουλος

Τελικά όπως φαίνεται ο Ζήσης Σαρικόπουλος θα το παλέψει μέχρι τέλους για να επιστρέψει στην αποστολή του Άρη ούτε στο προσεχές παιχνίδι στο Ζηρίνειο με τη Νέα Κηφισιά.

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος όπως φαίνεται θα το παλέψει μέχρι τέλους για να επιστρέψει στην αποστολή του Άρη ούτε στο προσεχές παιχνίδι στο Ζηρίνειο με τη Νέα Κηφισιά.

Ο 24χρονος διεθνής σέντερ του Άρη θα προσπαθήσει για μία ακόμη μέρα να μπει και σήμερα στο ομαδικό πρόγραμμα, αλλά προς το παρόν παραμένει το ερωτηματικό για την συμμετοχή του.

Ο Σαρικόπουλος ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα δείχνοντας ότι δεν ήταν σε θέση να θέσει εαυτόν στην διάθεση του Μίλαν Μίνιτς και σήμερα θα δοκιμάσει να προπονηθεί.

Στα εκτός παρκέ οι Άαρον Μάιλς και Γάιος Σκορδίλης είναι οι δύο παίκτες που ακόμα δεν έχουν συμφωνήσει με την ΚΑΕ Άρης για τον διακανονισμό της οφειλής που υπάρχει από τα περασμένα χρόνια.

Δύο παίκτες που έχουν αιτηθεί απαγορευτικό μεταγραφών στην ΚΑΕ Άρης στην FIBA, σε ένα θέμα πολύ λεπτό τρόπο για να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες ανάμεσα στους πιστωτές.Σε αντίθεση με τους Μάιλς και Σκορδίλη με τον Μπράιαντ Ντάνστον υπάρχει προφορική συμφωνία που θα τεθεί σε ισχύ εφόσον δοθεί η σχετική προκαταβολή.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ