ΑΡΗΣ

Διατήρηση της προσωρινής διαταγής

Διατήρηση της προσωρινής διαταγής
INTIME SPORTS

Κατά την σημερινή εκδίκαση της διαδικασίας για την υπαγωγή της ΚΑΕ Άρης στο άρθρο 99 το δικαστήριο ανακοίνωσε την διατήρηση της προσωρινής διαταγής μέχρι της έκδοσης της απόφασης σε 40-50 ημέρες.

Με ικανοποίηση αποχώρηση η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και νομική της υπηρεσία από την αίθουσα των δικαστηρίων σήμερα το πρωί όπου εκδικάστηκε η υπαγωγή της στο άρθρο 99.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με την απόφαση όπως αυτή ανακοινώθηκε ώρα 13:20 το δικαστήριο ανακοίνωσε την διατήρηση της προσωρινής διαταγής μέχρι της έκδοσης της απόφασης σε 40-50 ημέρες.

Η διαδικασία για την υπαγωγή της ΚΑΕ Άρης στο άρθρο 99 ξεκίνησε λίγο μετά τις 12:00 και ολοκληρώθηκε στις 12:45 και η απόφαση που σκόρπισε ικανοποίηση ανακοινώθηκε μετά από περίπου 40΄.

Μία απόφαση σύμφωνα με την οποία η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης έχει ακόμη 40-50 ημέρες για να μπορέσει να πετύχει συμφωνίες με τον κάθε πιστωτή της.

Βασικός μάρτυρας για την ΚΑΕ Άρης ήταν ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Νίκος Παπαδόπουλος, που αποκάλυψε ότι στο σχέδιο βιωσιμότητας της ΚΑΕ προβλέπεται αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 2.000.000 ευρώ και αναμένονται επιπλέον έσοδα 1.000.000 ευρώ.

Ακολούθως ο νομικός της ΚΑΕ Άρης, Χρήστος Γρόλλιος, κατέθεσε ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις με το δημόσιο για 90 δόσεις σε ότι αφορά την εξόφληση των χρεών και αμέσως μετά ο Νίκος Παπαδόπουλος ενημέρωσε ότι υπάρχει συμφωνία με τον Ηρακλή για την υπόθεση του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη. Μία συμφωνία που έλαβε χώρα μετά από 8 χρόνια διαμάχης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ