ΑΡΗΣ

Αρχή διακανονισμών με Ταπούτο

Αρχή διακανονισμών με Ταπούτο
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης ήρθε σε συμφωνία με τον Χρήστο Ταπούτο για διακανονισμό των 101.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν από την τελευταία διετία.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης υλοποίησε στο πρόσωπο του Χρήστου Ταπούτου τον πρώτο της διακανονισμό για τις οφειλές της προς τρίτους.

Ο έμπειρος διεθνής φόργουορντ είχε λαμβάνειν από την τελευταία διετία 101.000 ευρώ και τελικώς στην δεύτερη σημερινή συνάντησή που είχε με τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, ήρθε σε συμφωνία.

Στη σημερινή συνάντηση Αρβανίτη – Ταπούτου επιτεύχθηκε συμφωνία τόσο για το «κούρεμα» της οφειλής όσο και για τον τρόπο αποπληρωμής, κάτι που δεν είχε διαφανεί στην πρώτη συνάντηση.

Σε αντίθεση με την πρώτη συνάντηση όπου στον διεθνή φόργουορντ είχε προταθεί μείωση 50% και αποπληρωμή σε τρία χρόνια με τον ίδιο να είχε αντιπροτείνει 30% και αποπληρωμή σε έναν χρόνο τη φορά αυτή με γνώμονα την λογική τα βρήκανε.

Μετά την εξέλιξη με τον Ταπούτο όπως τονίζουνε στο Αλεξάνδρειο πλέον σειρά παίρνει η επόμενη υπόθεση όποια και αν είναι αυτή ώστε ένας ακόμη βραχνάς να μπορέσει να περάσει στο αρχείο.

Το σίγουρο πάντως είναι πως αυτό που διαφάνηκε στην διάρκεια της σημερινής συνάντησης είναι ότι ο 30χρονος διεθνής φόργουορντ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του και την νέα αγωνιστική περίοδο στον Άρη.

Το γιατί δεν έχει να κάνει με το ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αλεξανδρή αλλά με το καθαρά οικονομικό την στιγμή που το ενδιαφέρον που έχει από Ισπανία (Σαραγόσα) και Γερμανία (Λούντβιχσμπουργκ) φαντάζει υπερβολικό για τα δεδομένα που έχουνε οριστεί.

Κατά τα άλλα για το βράδυ έχει προγραμματιστεί στην αίθουσα VIP του Αλεξανδρείου νέα συνάντηση του ARIS Golden Club τη φορά αυτή με κλειστές της πόρτες σε αντίθεση με την περασμένη Τετάρτη και με νέα πρόσωπα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ