ΑΡΗΣ

Αποκαλυπτήρια Λάσκαρη

Αποκαλυπτήρια Λάσκαρη
INTIME SPORTS

Παρουσία του Νικόλαου Λάσκαρη θα υποδεχτεί ο Άρης την ΑΕΚ στο «Nick Galis Hall» στις 20:30, στην έναρξη των φετινών playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ όπως και του Νίκου Γκάλη.

Ο Άρης θα υποδεχτεί στις 20:30 την ΑΕΚ παρουσία του Νικόλαου Λάσκαρη στο «Nick Galis Hall», στην έναρξη των φετινών playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο νέος μέτοχος της ΚΑΕ Άρης θα ταξιδέψει εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παρακολουθήσει την πρώτη μάχη της ομάδας μας για την πρόκρισή της στην τελική φάση των playoffs.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης: " Ο Λάσκαρης θα αναχωρήσει για την Αθήνα αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα λόγω ανυπέρβλητων επαγγελματικών υποχρεώσεών του. Η μαζική παρουσία των φιλάθλων του ΑΡΗ είναι αναγκαία, για το καλωσόρισμα του νέου επενδυτή μας".

Υπενθυμίζεται πως όπως είχε γίνει γνωστό την περασμένη εβδομάδα με ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης ο Νίκος Λάσκαρης είναι κάτοχος του 41% του πακέτου των μετοχών της.

Το παρών θα δώσει και ο Νίκος Γκάλης. Ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών ειδοποίησε ότι πρόκειται να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια του Άρη να πάρει την πρώτη νίκη στην προσπάθειά του για πρόκριση στα ημιτελικά των playoffs.

Συνάντηση διοίκησης - συνδέσμων

Εν τω μεταξύ χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και τους εκπροσώπους των οργανωμένων συνδέσμων της ομάδας στα γραφεία της ΚΑΕ. Οι διοικούντες την ΚΑΕ Άρης ζήτησαν μαζική συμπαράσταση και μεγάλη προσοχή, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ, για την αυλαία των playoffs. Οι εκπρόσωποι των συνδέσμων από την πλευρά τους υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν το παν για να προστατέψουν την ομάδα τους, η οποία μπαίνει στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ