ΑΡΗΣ

Ανανεώνει με Καραποστόλου

Ανανεώνει με Καραποστόλου

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η παραμονή του Σωτήρη Καραποστόλου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Άρη, και τρίτη συνολικά, στην καριέρα του

Θέμα ημερών είναι η παραμονή του Σωτήρη Καραποστόλου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Άρη, και τρίτη συνολικά, στην καριέρα του.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στην συμφωνία με τον έμπειρο Θεσσαλό γκαρντ να αποτελεί την βασική επιλογή του Βαγγέλη Αγγέλου και τον ίδιο να μην κρύβει τις συζητήσεις και το θέλω του.

"Υπάρχουν συζητήσεις και είναι πολύ πιθανό να συνεχίσω και του χρόνου στον Άρη. Θέλω και εγώ να μείνω", παραδέχθηκε ο Καραποστόλου σε συνέντευξή του στονArena89,4Fmκαι συνέχισε αναφερόμενος σχετικά με την περσινή χρονιά για τον ίδιο και τον Άρη.

"Η περσινή χρονιά θα μπορούσε να πάει καλύτερα όμως είναι μια καλή προοπτική για την καριέρα μου. Προς το τέλος της περσινής χρονιάς γίναμε ακόμα καλύτεροι", και αναφέρθηκε και στην νέα λέγοντας: "Είναι δύσκολο για μία ομάδα να αφομοιώσει τις οδηγίες του προπονητή ωστόσο, εφόσον ο κορμός έχει παραμείνει θα παρουσιαστούμε καλύτεροι".

Επανερχόμενος στην περσινή χρονιά θυμήθηκε: "Τα πρώτα ματς ήταν δύσκολα. Όσο περνούσε ο καιρός βρισκόμασταν μεταξύ μας και η χημεία μας βελτιώθηκε κατά πολύ", για να επανέλθει στην δική του περίπτωση και ανανέωση με τον Άρη υποστηρίζοντας: "Τις επόμενες μέρες θα βρεθώ με την διοίκηση του Άρη για την ανανέωση".

Κι όσο για το επόμενο πρωτάθλημα είπε: "Ορισμένες ομάδες δεν έχουν γίνει ακόμη. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι ένα πρωτάθλημα εφάμιλλο με το περσινό ή και καλύτερο", ενώ όσον αφορά το ενδιαφέρον της Καβάλας δεν έκρυψε πως: "Ισχύει ότι με προσέγγισε η Καβάλα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ