ΑΡΗΣ

Παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας

Παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας

Στην Nick Galis Hall πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ Άρης για την σεζόν 2013-2014, παρουσία φιλάθλων της ομάδας.

Παρουσία φιλάθλων της ομάδας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στην Nick Galis Hall η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ για την σεζόν 2013-2014.

Ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χρήστος Γαλιλαίας, ο Χάρης Παπαγεωργίου, ο Μάριο Μπόνι, ο αρχηγός του Άρη, Αντώνης Ασημακόπουλος και ο υπεύθυνος Μάρκετινγκ, Νίκος Στακιάς παρουσίασαν τα εισιτήρια διαρκείας και έκαναν κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της Διοίκησης και της ομάδας τη νέα χρονιά.

Τον λόγο, αρχικά, πήρε ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χρήστος Γαλιλαίας, που σημείωσε: " Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που η σημερινή εκδήλωση πραγματοποιείται εδώ, στο Nick Galis Hall. Κοντά μας σήμερα, βρίσκονται οι κ.κ. Χάρης Παπαγεωργίου και Μάριο Μπόνι, καθώς και ο αρχηγός της ομάδας μας, Αντώνης Ασημακόπουλος, οι οποίοι δεν επιλέχθηκαν τυχαία.

Το μόνο καθήκον μας απέναντι στην Ιστορία, είναι να την ξαναγράψουμε. Τα οικονομικά δεδομένα είναι δύσκολα, αλλά ενωμένοι μπορούμε να πορευτούμε μαζί και να τα καταφέρουμε. Η παρουσία του κόσμου, πέρα από την στήριξή του, είναι απαραίτητη, γιατί παίζει μεγάλο ρόλο και ο παράγοντας έδρα. Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει ένα γεμάτο Αλεξάνδρειο. Σας καλώ, όλους, λοιπόν να μας στηρίξετε, με όσες δυνάμεις έχετε, ώστε όλοι μαζί να γίνουμε μια ομάδα εργασίας".

Στη συνέχεια, η μεγάλη δόξα του Άρη, Χάρης Παπαγεωργίου δήλωσε: " Θεωρώ ότι είναι χρέος όλων των φιλάθλων να βρίσκονται κοντά στην ομάδα και τη Διοίκηση, όσο και αν αυτό είναι δύσκολο στις μέρες μας. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ.

Στον Άρη έχει γραφτεί μεγάλη Ιστορία, αλλά τώρα χρειάζονται θυσίες. Έχει μεγάλη σημασία να στηρίξουμε όλη αυτήν την προσπάθεια που γίνεται και να προσπαθήσουμε, ώστε να ξαναγραφτεί η Ιστορία.

Προσωπικά, θεωρώ ότι ο καθένας από την μεριά του πρέπει να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης όσο περισσότερο μπορεί, προκειμένου οι φίλαθλοι του Άρη να είναι περήφανοι και να φτάσει η ομάδα και πάλι ψηλά. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος της ομάδας θα το πράξει".

Ο «τρελός Ιταλός» των φιλάθλων του Άρη, Μάριο Μπόνι, υπογράμμισε με τη σειρά του: " Κάθε φορά που επισκέπτομαι τη Θεσσαλονίκη είναι σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου. Όταν βρίσκομαι σε αυτό εδώ το γήπεδο, συνειδητοποιώ ότι κέρδισα τίτλους με αυτήν την ομάδα. Θυμάμαι, όμως, πάντα και τους φιλάθλους του Άρη.

Στην Ιταλία, όταν μιλάμε για φανατικούς οπαδούς, μνημονεύουμε πάντα τους φιλάθλους του Άρη κι αυτό γιατί είναι μοναδικοί. Μένουν αξέχαστοι σε όσους τυχαίνει να βρεθούν δίπλα τους και να τους γνωρίσουν και δημιουργούν σπουδαία ατμόσφαιρα. Είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι σήμερα σε αυτό το γήπεδο για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας".

Ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Ασημακόπουλος, τόνισε: " Θα ήθελα πολύ το Nick Galis Hall να είναι γεμάτο την επόμενη χρονιά, γιατί δεν αρμόζει σε αυτήν εδώ τη σάλα να είναι άδεια. Θα ήθελα να έρθετε μαζί μας στο ταξίδι που ξεκινήσαμε από την προηγούμενη χρονιά.

Η Διοίκηση κάνει τη δική της προσπάθεια για την ομάδα και αυτό φαίνεται από την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή για τα επόμενα τρία χρόνια. Αυτό δείχνει ότι στον ΑΡΗ δεν παίζουμε πια. Θέλουμε να έρθετε κοντά μας, γιατί έχουμε ανάγκη το χειροκρότημά σας.

Όπως εσείς θέλετε να παλεύουμε για κάθε μπάλα, έτσι κι εμείς έχουμε την ανάγκη της δικής σας στήριξης. Μια ομάδα σαν τον Άρη δε “μασάει” στα δύσκολα. Θέλουμε να προσθέσουμε έναν ακόμη τίτλο στην οροφή του γηπέδου. Ένας από τους λόγους που οι παίκτες έρχονται στον Άρη, είναι για να ζήσουν από κοντά σαν παίκτες της ομάδας, το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου σε ένα γεμάτο Nick Galis Hall. Επομένως, σας έχουμε ανάγκη".

Τέλος, ο υπεύθυνος Μάρκετινγκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Νίκος Στακιάς, έκανε κάλεσμα στον κόσμο, λέγοντας: " Θέλουμε ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα επίπεδα και να έρθει κοντά στην ομάδα. Σκοπός μας είναι να αναδιοργανώσουμε το τμήμα μάρκετινγκ και τις παροχές προς τους φίλους της ομάδας με σεβασμό στην Ιστορία του Συλλόγου".

Μετά από την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας, η ΚΑΕ Άρης τίμησε, όπως κάθε χρόνο, τους πιο πιστούς φιλάθλους της, μέσω του προγράμματος επιβράβευσης διαρκούς παρουσίας στο γήπεδο. Στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, ο κ. Παναγιώτης Σπανός κέρδισε το PIAGGIO ΠΑΟΥΛΕΑΝΟΥ και η κ. Κατερίνα Μπρόζου ένα εισιτήριο διαρκείας για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Οι φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στο Nick Galis Hall είχαν την ευκαιρία στη συνέχεια να φωτογραφηθούν και να συνομιλήσουν με τον Χάρη Παπαγεωργίου, τον Μάριο Μπόνι και τον Αντώνη Ασημακόπουλο, ενώ παράλληλα αντάλλαξαν και απόψεις.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ