ΑΡΗΣ

Καββαδάς αλλιώς Μπόγρης

Καββαδάς αλλιώς Μπόγρης
INTIME SPORTS

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η απόκτηση του Βασίλη Καββαδά από την ΚΑΕ Άρης καθώς ο 23χρονος διεθνής σέντερ είναι να μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο. Σε διαφορετική περίπτωση θα αποκτηθεί ο Γιώργος Μπόγρης.

Ο Βασίλης Καββαδάς αποτελούσε έναν από τους βασικούς στόχους του Βαγγέλη Αγγέλου και όπως όλα δείχνουνε μέσα στο επόμενο 48ωρο αναμένεται να τον έχει στην διάθεσή του.

Η απόκτηση του 23χρονου διεθνή σέντερ έχει να κάνει με το ότι είναι να μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο κάτι που αν δεν γίνει μέσα στο επόμενο 48ωρο θα γίνει το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Στον Άρη από την πρώτη στιγμή της ολοκλήρωσης των υποχρεώσεων στο τελευταίο πρωτάθλημα του ΕΣΑΚΕ φρόντισαν να παρακολουθούνε προσεχτικά και υπομονετικά την σχέση του Πανιωνίου με τον Καββαδά φροντίζοντας ωστόσο να κάνουνε τις κινήσεις τους.

Ειδικότερα προς την πλευρά του 23χρονου διεθνή σέντερ για να είναι με την σειρά της ενήμερη σχετικά με το ενδιαφέρον απόκτησής του. Κι όσο για το διαζύγιο του Καββαδά θα επέλθει μετά την διαφαινόμενη απόκτηση του Γκι Μισέλ από τον ΚΑΟΔ.

Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσει η απόκτηση του Καββαδά τότε στον Άρη θα θέσουνε σε εφαρμογή την επόμενη επιλογή που έχει να κάνει με πρώην παίκτη της ομάδας. Τον Γιώργο Μπόγρη.

Όπως και να έχει από τα παραπάνω γίνεται φανερό πως στον Άρη δεν ασχολούνται τουλάχιστον το ίδιο ζεστά με τον Αμερικανό Τζερόντ Στίβενσον ενώ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η λύση του συμβολαίου του Ζήση Σαρικόπουλου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ