ΑΕΚ

Στέλνουν τον Σχορτσιανίτη, στην ΑΕΚ

Στέλνουν τον Σχορτσιανίτη, στην ΑΕΚ

Οι Ισραηλινοί στέλνουν τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη στην ΑΕΚ, το προσεχές καλοκαίρι. Τι έγινε και προέκυψε αυτή η πληροφορία, που δεν ισχύει -τουλάχιστον στην παρούσα φάση; Τι του είπε ο Γκούντες;

Στο ματς της Μακάμπι, με την Γκαλίλ Γκιλμπόα, ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης... βρέθηκε στη μέση της κατάστασης που μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία και αποβλήθηκε, στη δεύτερη περίοδο και ενώ το σκορ ήταν 39-31. Τότε επιτέθηκε στον Μάρκους Λιούις, ο οποίος μια φάση νωρίτερα τον είχε χτυπήσει με τον αγκώνα του. Ο Έλληνας σέντερ απάντησε, με όλη του τη δύναμη και τον έριξε στο παρκέ, για να πάρει το δρόμο προς τα αποδυτήρια -πολύ νωρίτερα από το φινάλε της πέμπτης διαδοχικής ήττας της παρέας του.

Η Μακάμπι ενημέρωσε πως θα τον τιμωρήσει, για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του, με δημοσιεύματα από το Ισραήλ (για την ακρίβεια, αυτά του Sport5.co.il) να τον στέλνουν στην ΑΕΚ, για την επόμενη σεζόν. Η πραγματικότητα είναι πως έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την "ομάδα του λαού" (με option ανανέωσης) και ότι δεν υπάρχει θέμα με την Ένωση. Επίσης, ο Γκάι Γκούντες του ζήτησε να μιλήσουν και μεταξύ άλλων, είπε στον "Σόφο" πως " κανείς δεν μπορεί να μείνει εδώ, όταν επιδεικνύει επανειλημμένα τέτοιες συμπεριφορές. Δεν με νοιάζει ποιος είσαι και τι συμβόλαιο έχεις. Αν δεν σου αρέσει εδώ, να φύγεις. Όχι μόνο εσύ. Όλοι και δεν με νοιάζει αν του χρόνου θα πρέπει να αλλάξουμε όλη την ομάδα".

Ο Ντράγκαν Σάκοτα κάλεσε τους παίκτες νωρίς, σήμερα στο ΟΑΚΑ (28/4), με τους Νώντα Παπαντωνίου και Μάριο Ντολάκο (βοηθός φροντιστή) να εμφανίζονται με κουτιά που είχαν γλυκά, καθώς αμφότεροι γιορτάζουν τα γενέθλια τους.

Ο κόουτς της ΑΕΚ αναζητά αντίπαλο για ένα φιλικό, προκειμένου να δώσει ενδιαφέρον -και ουσία- στην προετοιμασία της ομάδας του, για το ματς με τον ΠΑΟΚ (Τετάρτη 6/5, 17.00), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της ΣΚΡΑΤΣ Basket League.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ