ΑΕΚ

Παπαχατζής: "Άδικο να παίξουμε για την τρίτη θέση"

Παπαχατζής: "Άδικο να παίξουμε για την τρίτη θέση"

Ο Θανάσης Παπαχατζής τόνισε πως είναι άδικο για την ΑΕΚ να διεκδικήσει την τρίτη θέση, αφού την κατέκτησε στην κανονική διάρκεια, εκφράζοντας την αντίθεση του με τους μικρούς τελικούς.

O συνεργάτης του Σωτήρη Μανωλόπουλου, Θανάσης Παπαχατζής, μίλησε στο aekbc.gr για την αναμέτρηση της Κυριακής (28/05) με Άρη στο πλαίσιο του 1ου αγώνα για την τελική φάση των playoffs της Stoiximan.gr Basket League.

O Θανάσης Παπαχατζής είπε πως: "Ξεκινάει μια σειρά αγώνων την Κυριακή όπου πρέπει να αποδείξουμε για άλλη μία φορά, ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε στην τρίτη θέση της κατάταξης. Το τονίζω αυτό, διότι η ομάδα στην κανονική περίοδο έδειξε τη διαφορά κλάσης της σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες πλην του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Κατακτήσαμε από πολύ νωρίς και με μεγάλη διαφορά την τρίτη θέση και για να είμαι ειλικρινής θεωρώ, ότι είναι λίγο άδικο να μπαίνουμε σ’ αυτή τη διαδικασία ξανά. Από την στιγμή όμως, που το σύστημα είναι τέτοιο, είμαστε υποχρεωμένοι να πειθαρχήσουμε.

Θεωρώ, ότι στη σειρά με τον Παναθηναϊκό η ομάδα είχε μόνο κέρδος. Παρουσιαστήκαμε ανταγωνιστικοί σε τρία ματς και καταφέραμε να πάρουμε μία ιστορική νίκη. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει η εμφάνιση του τέταρτου αγώνα να αποπροσανατολίσει την ομάδα και τον κόσμο μας. Τώρα πρέπει να βρούμε ξανά τη συγκέντρωση μας, τη διάθεση και την ενέργεια που έχουμε ως ομάδα έτσι ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τις τρεις νίκες, ξεκινώντας από την Κυριακή".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ