ΑΕΚ

Μιλόγεβιτς: "Ηγέτης ο Ιβάνοβιτς!"

Μιλόγεβιτς: "Ηγέτης ο Ιβάνοβιτς!"

Ο προπονητής της Μέγκα Λεκς, Ντέγιαν Μιλόγεβιτς, μιλάει στο Sport24.gr για τον νέο γκαρντ της ΑΕΚ, Νίκολα Ιβάνοβιτς, και εξηγεί ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του, ήταν εκείνος που έπαιρνε πάντα την μπάλα στα κρίσιμα (VIDEOS)!

Ο Νίκολα Ιβάνοβιτς είχε καθοριστική συμβολή στη φετινή πορεία της Μέγκα Λεκς που κατέκτησε το Radivoj Korac Kupa και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην Αδριατική Λίγκα της επόμενης περιόδου.

Η νέα σεζόν θα βρει τον 22χρονο Μαυροβούνιο γκαρντ στην ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του Γιούρι Ζντοβτς και ο πρώην προπονητής του στη Μέγκα Λεκς, Ντέγιαν Μιλόγεβιτς, μιλάει στο Sport24.gr για τον νεαρό ηγέτη της κυπελλούχου Σερβίας, αναφέρεται στα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του και εξηγεί ότι μπορεί να σταθεί στο πιο υψηλό επίπεδο.

"Κατ' αρχάς, οφείλω να πω ότι νιώθω υπερήφανος για όλους τους παίκτες μου και όσα πετύχαμε φέτος! Ήταν συναρπαστικό να τους βλέπεις να αναπτύσσονται και να μεγαλώνουν μπασκετικά μαζί με την ομάδα που κατέκτησε το κύπελλο στη Σερβία και πραγματοποίησε πολύ καλή πορεία. Τώρα σε ό,τι αφορά τον Νίκολα, πρόκειται για τον παίκτη που η μπάλα περνούσε από τα χέρια του στα κρίσιμα! Ένα παιδί 22 χρονών με τεράστια αυτοπεποίθηση και καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι της Μέγκα Λεκς. Του άρεσε να παίρνει την ευθύνη, δεν φοβόταν να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, σκοράροντας μεγάλα clutch shots και ζητώντας τη ευθύνη!

Μιλόγεβιτς: "Ηγέτης ο Ιβάνοβιτς!"

Πρόκειται για έναν καλό σουτέρ, που παίζει έξυπνα. Αποφεύγει τις... περιττές κινήσεις και τις τρελές πάσες! Θα βρει τον συμπαίκτη του εκεί που πρέπει. Κάνει κάποια λάθη όμως είναι λογικό από τη στιγμή που του λείπει η εμπειρία. Ξέρω ότι στην Ελλάδα θα έχει να ανταγωνιστεί τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και άλλες, σπουδαίες ομάδες όμως έχει το ταλέντο και την ικανότητα για να τα καταφέρει. Θυμηθείτε το τρίποντο από τα 20 μέτρα που πέτυχε κόντρα στη Σερβία, μέσα στο Βελιγράδι!

Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός μιλώντας για τον Νίκολα όμως μπορώ να πω ότι είναι έτοιμος! Φέτος ήταν ο ηγέτης της Μέγκα Λεκς. Έχει καλή πάσα, παίζει καλά το pick-n-roll, έχει το τρίποντο και μπορεί να παίξει καλή άμυνα. Νομίζω ότι το πιο μεγάλο πλεονέκτημα σε ό,τι αφορά το παιχνίδι του είναι το σουτ και τα ηγετικά χαρακτηριστικά του. Σίγουρα θα έχει διαφορετικό ρόλο στην ΑΕΚ ωστόσο χρειάζεται χρόνο προκειμένου να δείξει ότι μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο! Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος για την πορεία του! Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να τα καταφέρει".

Ο Νίκολα Ιβάνοβιτς με τη φανέλα της Μέγκα Λεκς



TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ