ΑΕΚ

Μένει η ανακοίνωση για Άτιτς

Μένει η ανακοίνωση για Άτιτς

Ο Έντιν Άτιτς θα φορά τη φανέλα της ΑΕΚ την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ολοκληρώνοντας τη μετακίνησή του στην "Ένωση". Μένει η ανακοίνωση της συμφωνίας για να ολοκληρωθεί ο "γάμος".

Η μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ δεν έχει ολοκληρωθεί. Μπορεί η ομάδα να βρίσκεται στο Καρπενήσι, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά συνεχίζει να αποκτά παίκτες με στόχο να γεμίσει με ταλέντο και προοπτική το ρόστερ της. Υπό αυτό το πρίσμα προέκυψε η συμφωνία με τον Έντιν Άτιτς, όπως μετέδωσε ο Χρήστος Τσάλτας στην εκπομπή "Μην ξεχάσεις το κασκόλ" του Sport24 Radio 103.3.

Οι "κιτρινόμαυροι" ήρθαν σε συμφωνία με τον 18χρονο γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος συστήθηκε στο ελληνικό κοινό με τις εμφανίσεις του στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων του Βόλου. Εκεί όπου με 16 πόντους, 7.6 ριμπάουντ, 3.8 ασίστ και 2.4 κλεψίματα ανά παιχνίδι οδήγησε τη Βοσνία μέχρι την τέταρτη θέση της διοργάνωσης. Συμπεριλήφθηκε μάλιστα στην καλύτερη πεντάδα, μαζί με τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Γιώργο Παπαγιάννη.

Ο "γάμος" των δύο πλευρών αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα (σ.σ.: ίσως κι αύριο, 31/8), με την ΑΕΚ να προσθέτει στο δυναμικό της έναν εκ των κορυφαίων ταλέντων του βοσνιακού μπάσκετ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ