ΑΕΚ

Κολλημένος στη Ρώμη ο Γκριν

Κολλημένος στη Ρώμη ο Γκριν
Γκριν ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η άφιξη του Τορίν Γκριν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" παίρνει νέα παράταση αφού ο Αμερικανός γκαρντ της ΑΕΚ δεν κατάφερε να πετάξει για τη χώρα μας στην προκαθορισμένη ώρα καθώς χάλασε το αεροπλάνο της πτήσης του από τη Ρώμη και αναζητείται νέα.

Μπορεί η ΚΑΕ ΑΕΚ να είχε ενημερώσει πως ο Τορίν Γκριν θα φτάσει στη χώρα μας το απόγευμα της Παρασκευής (17:55), αλλά αυτό δεν συνέβη. Το γιατί; Έχει να κάνει με το ότι η πτήση που ήταν να επιβιβαστεί ο Αμερικανός γκαρντ στη Ρώμη δεν έγινε ποτέ λόγω βλάβης στο αεροπλάνο.

Πιο συγκεκριμένα κι ενώ ο 29χρονος Γκριν είχε φτάσει στη Ρώμη από τη Νάπολι, και από εκεί με καθυστέρηση αναχώρησης της πτήσης του, υπήρξε η ενημέρωση πως το αεροπλάνο που θα τον μετέφερε από την πρωτεύουσα της Ιταλίας στην Αθήνα αντιμετωπίζει μηχανική βλάβη.

Όπερ και σημαίνει πως δεν πρόκειται να πετάξει μέχρι νεωτέρας. Κάτι που αναγκάζει τους ανθρώπους της "Ένωσης" να τον περιμένουν ακόμη περισσότερο, καθηλωμένοι με τη σειρά τους στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" αναμένοντας την ανακοίνωση της ιταλικής αεροπορικής εταιρείας για τη νέα ώρα αναχώρησής της.

Κι όσο για αυτό που απεύχονται στις τάξεις της ΑΕΚ είναι να μην χρειαστεί ο Γκριν να έρθει αύριο Σάββατο στην Αθήνα. Να μην χρειαστεί δηλαδή να διανυκτερεύσει στη Ρώμη ώστε να μην χάσει μία μέρα. Που μπορεί να μην φαίνεται μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά ο Γιούρι Ζντοβτς και οι συνεργάτες του τον θέλουνε όσο το δυνατόν πιο έτοιμο γίνεται για το παιχνίδι της Πέμπτης (18/2) στην Πάτρα με τον Απόλλωνα για την 19η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Την ίδια ώρα η αποστολή της ΑΕΚ αναχώρησε στην ώρα της από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" για το "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης και από εκεί μετέβη οδικώς για την Καβάλα. Εκεί όπου αύριο στο κλειστό της Καλαμίτσας έχει να αντιμετωπίσει τη τοπική ομάδα του Στιβ Γιατζόγλου χωρίς αγωνιστικά προβλήματα. Κι όσο για τον Γκριν δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτά καθώς δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής και απλά σε σχέση με τη νίκη επί του Κόροιβου Αμαλιάδας το περασμένο Σάββατο στο ΟΑΚΑ θα απουσιάζει ο Ντιόντε Κρίστμας που αποτελεί παρελθόν.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ