Η ΑΕΚ του 1968 έγινε γραμματόσημο

Η ΑΕΚ του 1968 έγινε γραμματόσημο

Την Παρασκευή 30 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει η νέα σειρά γραμματοσήμων με θέμα την συμπλήρωση 50 χρόνων από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων του 1968 από την ΑΕΚ.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων του 1968 από την ΑΕΚ έγινε ήδη ταινία. Πολύ σύντομα θα... κυκλοφορεί και σε γραμματόσημο! Η "Ένωση" και τα ΕΛΤΑ θα πραγματοποιήσουν κοινή εκδήλωση την προσεχή Παρασκευή 30 Μαρτίου, κατά την οποία θα παρουσιαστεί η νέα σειρά γραμματοσήμων που θα έχει ως θέμα της την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων του 1968 από την ΑΕΚ.

Όπως ανακοίνωσε η "κιτρινομαυρη" ΚΑΕ, η εκδήλωση θα συνδυαστεί με την πρώτη μέρα κυκλοφορίας των γραμματοσήμων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 (ώρα 12:30), θα πραγματοποιηθεί κοινή εκδήλωση με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία για την παρουσίαση της Αναμνηστικής Σειράς Γραμματοσήμων με τίτλο «ΑΕΚ – 50 Χρόνια από την Κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης στην Καλαθοσφαίριση», που αφορά στο έπος του 1968.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πρώτη Ημέρα Κυκλοφορίας της Αναμνηστικής Σειράς Γραμματοσήμων, στο Αίθριο του Καλλιμάρμαρου".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι καυτές Ελληνίδες γυμνάστριες που θα παρακαλάς να λιώσουν το κορμί σου

Γιατί το καλύτερο κίνητρο για να φτιάξεις κορμάρα, είναι σίγουρα μια ωραία γυναίκα να σου φωνάζει να κάτσεις κάτω από την μπάρα.

4 χούντες με καραγκιόζηδες μεγαλύτερους και από τον Παττακό

Οι Φιλιππινέζοι Παττακοί που παραλίγο να σκοτώσουν τους Beatles και τρεις ακόμη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24