FIBA WORLD CUP

Η έκσταση των Σέρβων

Η έκσταση των Σέρβων
INTIME SPORTS

Οι Σέρβοι σε έκσταση, ο Τζόρτζεβιτς σκέφτεται τον τελικό και ο Μίλος Τεόντοσιτς ζει τις μεγάλες του στιγμές στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Κρίστιτς: "Τον τελικό του 02 το είδα σε βενζινάδικο"!

Μια τρελοπαρέα. Οι Σέρβοι, έκαναν σαν παιδιά για την πρόκρισή τους στον τελικό. Άδικο είχαν; Ήταν η μεγαλύτερη στιγμή τους ως τώρα και που ξέρετε... αν κρύβουν κι άλλη, για τον τελικό της Κυριακής

Μια παρέα και ένας υπερήφανος προπονητής, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, που ετοιμάζεται να κοουτσάρει τους "αετούς" εναντίον των Αμερικανών: "Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Θα απολαύσουμε τη νίκη μέχρι την επόμενη προπόνηση, για τον τελικό" είπε περιχαρής ο Σάλε, τονίζοντας: "Ο Τεόντοσιτς είναι ο MVP της διοργάνωσης και ο ηγέτης μας".

Οι πανηγυρισμοί ήταν συνεχόμενοι και άκρως σέρβικοι, παρόντος του Βλάντε Ντίβατς που ήρθε από το Βελιγράδι (πρόεδρος, πλέον, της ομοσπονδίας) και του επίτιμου προέδρου της FIBA, Μπόρισλαβ Στάνκοβιτς.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς, μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα μέχρι να τον πιέσει αφόρητα η γαλλική άμυνα, σχολίασε: " Ολα τα παιδιά είχαν αποφασιστική συμβολή στη νίκη όχι μόνο εγώ. Ο Μπατούμ έπαιξε εξαιρετικά αλλά στο τέλος επικρατήσαμε εμείς. Δεν μπορούμε να συγκριθούμε με την παλιά σέρβικη γενιά που έπαιρνε πάντα μετάλλια. Στον τελικό θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα αλλά είναι λίγο νωρίς ακόμα να τον σκεφτούμε".

Ο Νέναντ Κρίστιτς θυμήθηκε τον τελικό του 2002 : "Τον τελικό του 2002 θυμάμαι ότι το είχα δει μικρός σ' ένα βενζινάδικο. Τώρα θα παίξουμε ξανά. Ολα τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά και αξίζουν συγχαρητήρια"

"Είμαστε μία περήφανη ομάδα" είπε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα για να προσθέσει: "Η σερβική υπερηφάνια είναι εδώ. Δεν έχω παίξει πολύ ακόμα στο ΝΒΑ αλλά μπορώ να δώσω κάποιες συμβουλές στους συμπαίκτες μου για το πως θα αντιμετωπίσουμε τους Αμερικανούς"

Ο Βενσάν Κολέ παραδέχθηκε ότι οι Σέρβοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά "και εμείς με το καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε παρει τη νίκη"

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ