ΙΤΑΛΙΑ

Ζημιές στο πούλμαν της Σιένα!

Ζημιές στο πούλμαν της Σιένα!

Οι Ιταλοί χούλιγκαν χτύπησαν το πούλμαν της Σιένα την Τρίτη το βράδυ, προκαλώντας ζημιές λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του τρίτου τελικού (pics)

Κρούσματα βίας δεν έχουμε μόνο στην Ελλάδα αλλά και στη γειτονική Ιταλία. Δεν ξέρουμε ποιοι βαδίζουν στα χνάρια ποιων, πάντως οι επιθέσεις σε πούλμαν είχαν και νέο επεισόδιο.

Το πούλμαν της Σιένα που ήταν σταθμευμένο έξω από κεντρικό ξενοδοχείο στο Μιλάνο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές από αγνώστους που έκαναν τη... δουλειά τους το βράδυ της Τρίτης.

Οι ζημιές ήταν αρκετές, καθώς πέρα από τα σπασμένα παράθυρα, υπήρξαν γρατζουνιές και βαθουλώματα γύρω γύρω στο πούλμαν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Σιένα θα χρειαστεί νέο μεταφορικό μέσο για τις μετακινήσεις από και προς το "Μεντιολάνουμ Φόρουμ", όπου θα αγωνιστεί την Τετάρτη το βράδυ και την Παρασκευή με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο.

Ζημιές στο πούλμαν της Σιένα!

Να υπενθυμίσουμε ότι την Τετάρτη το βράδυ (9.30μ.μ.) θα γίνει ο τρίτος τελικός ανάμεσα στη Σιένα και την Αρμάνι Μιλάνο με την ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζάνι να προηγείται ήδη με 2-0 νίκες.

Το κλίμα, όπως αντιλαμβάνεται κανείς δεν είναι και το καλύτερο δυνατό εν όψει των αγώνων στο Μιλάνο, ενώ από τη Σιένα εκφράζονται προβληματισμοί για το πως γνώριζαν οι βάνδαλοι σε ποιο ξενοδοχείο κατέλυσε η αποστολή της ομάδας.

Ζημιές στο πούλμαν της Σιένα!
Ζημιές στο πούλμαν της Σιένα!
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ