ΙΤΑΛΙΑ

Θέλει να "δέσει" τον Μουσίνι η Ρέτζιο Εμίλια, αλλά...

Θέλει να "δέσει" τον Μουσίνι η Ρέτζιο Εμίλια, αλλά...

H Ρέτζιο Εμίλια έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης συνεργασίας στον Φεντερίκο Μουσίνι, όμως η υπόθεση έχει... κολλήσει. Διαβάστε το story.

Είναι από τους παίκτες που έχουν κλέψει την παράσταση, χάρη στις εμφανίσεις τους. Ο Φεντερίκο Μουσίνι διανύει εξαιρετική σεζόν και η Ρέτζιο Εμίλια, κοιτάζοντας... μακριά, θέλει να τον διατηρήσει για πολλά χρόνια στο ρόστερ της. Έτσι, πρότεινε στον παίκτη επέκταση συμβολαίου, διάρκειας πέντε ετών.

Μόνο που οι συζητήσεις έχουν... παγώσει, καθώς επιθυμία του παίκτη είναι να αποφασίσει στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Η προοπτική του NCAA δεν τον αφήνει αδιάφορο, άλλωστε.

Δεν βιάζονται στη Ρέτζιο Εμίλια

Η ιταλική ομάδα, από τη μεριά της, δεν βάζει το... μαχαίρι στο λαιμό του παίκτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η ιταλική ομάδα έχει τη διάθεση να περιμένει μέχρι το τέλος της σεζόν τον παίκτη και γι' αυτό δεν πιέζει την κατάσταση. Οι άνθρωποι της ομάδας ποντάρουν στο γεγονός πως ο παίκτης κατάγεται από την επαρχία του Ρέτζιο Εμίλια.

Όσον αφορά την πρόταση που έχουν καταθέσει στον παίκτη, αυτή έχει διάρκεια πέντε χρόνια, με τις αποδοχές του παίκτη να αυξάνονται ανά σεζόν.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ