ΙΤΑΛΙΑ

Τα μυστικά του Στόουνρουκ

Τα μυστικά του Στόουνρουκ

Ο Σον Στόουνρουκ εκμυστηρεύτηκε όλα τα μυστικά της ζωή του σε μία σπάνια συνέντευξη... Η ζωή σε ίδρυμα, οι θετοί γονείς, οι ονειρεμένες σεζόν με τη Σιένα και το μέλλον του

Μία φοβερή συνέντευξη του Σον Στόουνρουκ φιλοξενεί την Τρίτη η ιταλική εφημερίδα "Gazzeta" στο ένθετο Sporweek, στην οποία εκμυστηρεύεται όλα τα μυστικά της ζωής του.

Ο αρχηγός της Σιένα μίλησε για την παιδική του ηλικία, τους θετούς γονείς του και το γεγονός ότι δεν γνώρισε ποτέ τους βιολογικούς γονείς του.

"Το Σον είναι το όνομα που μου έδωσαν οι θετοί γονείς μου. Με υιοθέτησαν όταν ήμουν 9 μηνών, από τον Χανκ και τη Τζάνετ. Ο μπαμπάς μου είναι μηχανικός και η μαμά μου δουλεύει στις κοινωνικές υπηρεσίες και ασχολείται κυρίως με μικρά παιδιά", τόνισε ο Σον Στόουνρουκ και συνέχισε:

"Πριν τους συναντήσω, έμενα σε ίδρυμα. Προσπάθησα να βρω τους βιολογικούς μου γονείς, αλλά δεν τα κατάφερα".

Σε ερώτηση για το μέλλον του, ο Σον Στόουνρουκ έδειξε να βρίσκεται ανάμεσα σε Ιταλία και Ηνωμένες Πολιτείες: "Το συμβόλαιό μου τελειώνει στο τέλος του μήνα, θα μιλήσω με τον πρόεδρο Μινούτσι και θα δούμε, αν θα ανανεώσουμε τη συνεργασία μας. Σε κάθε περίπτωση το μέλλον μου θα είναι αργά ή γρήγορα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το σπίτι μου, η οικογένειά μου είναι εκεί".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ