ΙΤΑΛΙΑ

Στην πόρτα της εξόδου ο Μπρουκς

Στην πόρτα της εξόδου ο Μπρουκς

Ο Μαρσόν Μπρουκς δεν έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά στην φετινή Αρμάνι Μιλάνο, με τις εμφανίσεις του. Έτσι, η ιταλική ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη.

Ήρθε το περασμένο καλοκαίρι με σκοπό να αντικαταστήσει τον Κιθ Λάνγκφορντ, που μετακόμισε στο "κρύο" Καζάν. Ο Μαρσόν Μπρουκς, όμως, δεν έχει καταφέρει να εγκλιματιστεί στα νέα δεδομένα της καριέρας του. Ως εκ τούτου, δεν έχει βοηθήσει και την ιταλική ομάδα.

Ο Αμερικανός γκαρντ μετρά μόνο κακές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, γεγονός το οποίο έχει φέρει δυσαρέσκεια στους ανθρώπους των πρωταθλητών Ιταλίας. Όπως αναφέρει το datasport.it οι άνθρωποι της Αρμάνι Μιλάνο σκέφτονται να αντικαταστήσουν τον Μπρουκς.

Το πρώτο όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του Μπο ΜακΚάλεμπ. Ο Αμερικανός, άλλοτε παίκτης της Σιένα και της Φενέρμπαχτσε, είναι ελεύθερος ακόμα. Παράλληλα, εξετάζονται οι περιπτώσεις των Ουίλ Μπάινουμ, Νόλαν Σμιθ -που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Γαλατασαράι-, Τζαμόντ Γκόρντον, Ζόραν Πλάνινιτς, αλλά και του Έισι Λο, ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας από το καλοκαίρι, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ