ΙΤΑΛΙΑ

Σε γνώριμα λημέρια ο Μίτσελ

Σε γνώριμα λημέρια ο Μίτσελ

Μετά από ένα περιπετειώδες πρώτο εξάμηνο σε Κράσνι Όκτιαμπρ και Εστουδιάντες, ο Τόνι Μίτσελ πήρε την απόφαση να επιστρέψει εκεί όπου -αποδεδειγμένα- νιώθει άνετα, στην Ιταλία. Ο 26χρονος φόργουορντ συμφώνησε με τη Σάσαρι.

Τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα και η κάκιστη πορεία που πραγματοποιεί στην Ευρώπη, όπου ακόμη δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης (0/11), έχουν αναγκάσει τη Σάσαρι να ψαχτεί για μεταγραφική ενίσχυση. Η ιταλική ομάδα δεν θυμίζει σε τίποτα το σύνολο που κατέκτησε τον τίτλο πέρσι στη Lega Basket, με τον Μάρκο Καλβάνι να κάνει ό,τι μπορεί για να αντιστρέψει το κλίμα.

Υπό αυτό το πρίσμα, οι "μπλε" προχώρησαν στην απόκτηση του Τόνι Μίτσελ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο Αμερικανός φόργουορντ αναδείχθηκε MVP του ιταλικού πρωταθλήματος πέρσι, δίχως όμως να έχει ανάλογη συνέχεια αφού φέτος δεν κατάφερε να "στεριώσει" ούτε στην Κράσνι Όκτιαμπρ, ούτε στην Εστουδιάντες. Κάπως έτσι, ευελπιστεί πως η Σάσαρι θα είναι το "λιμάνι" του, τουλάχιστον για φέτος, με το μυαλό του να βρίσκεται στο πως θα ξαναφτιάξει το όνομά του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ