ΙΤΑΛΙΑ

Ο Χάκετ, ο Τζεντίλε και το ΝΒΑ

Ο Χάκετ, ο Τζεντίλε και το ΝΒΑ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο SkySport, ο Ντάνιελ Χάκετ αποκάλυψε δύο πράγματα. Το ένα αφορούσε τα σχέδιά του και το άλλο το μέλλον του Αλεσάντρο Τζεντίλε.

Με την καριέρα του να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο (έστω κι αν έχει λιγότερες αρμοδιότητες σε σχέση με την εποχή που έπαιζε στη Σιένα), ο Ντάνιελ Χάκετ κάνει όνειρα. Τι σημαίνει αυτό; Θέλει να πάει ακόμα πιο ψηλά. Σε άλλη ήπειρο, βέβαια.

Ο πόιντ γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο έχει βάλει στόχο να επιστρέψει στις ΗΠΑ και να αγωνιστεί στο ΝΒΑ. " Ελπίζω να τα καταφέρω. Η παρουσία τεσσάρων Ιταλών εκεί έχει κάνει πιο εύκολα τα πράγματα. Κάθε μέρα δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ, προσπαθώντας παράλληλα να μείνω όσο το δυνατόν πιο ήρεμος", δήλωσε στο SkySport.

Θα πρέπει βέβαια να περιμένει λίγο ακόμα, αφού το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα εκπνέει το καλοκαίρι του 2016. Εκτός κι αν βρεθεί ομάδα που θα πληρώσει το buy out που προβλέπει το συμβόλαιό του. Δύσκολο βέβαια, αφού προέχει αυτό του Αλεσάντρο Τζεντίλε.

Τι εννοούμε με το "προέχει"; Το ξεκαθάρισε ο ίδιος. " Ο Αλεσάντρο θα γίνει ο πέμπτος της ιταλικής παρέας στο ΝΒΑ. Θα πάει στους Χιούστον Ρόκετς", τόνισε. Πως είπατε;

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ