ΓΑΛΛΙΑ

Τον έδιωξαν, γιατί ήταν πολύ καλός

Τον έδιωξαν, γιατί ήταν πολύ καλός

Η Χάβρη αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Μαρκ Σάλιερς "γιατί είναι πολύ δυνατός παίκτης για εμάς", όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, ο κόουτς της ομάδας Ερίκ Μπαρτετσέκι, για να αφήσει το πλήθος... άφωνο.

Τον Οκτώβρη του 2013, η Χάβρη αποφάσισε να προσθέσει στο ρόστερ της τον Μαρκ Σάλιερς. Ένα δυνατό παιδί, 34... Μαΐων, με καριέρα πλούσια στη Γαλλία, την Τουρκία, τη Γεωργία, την Ιταλία, τη Ρωσία, ενώ η χάρη του έφτασε μέχρι την Κορέα και το Λίβανο.

Εν πάση περιπτώσει, πριν την 9η αγωνιστική της γαλλικής λίγκας, η ομάδα ανακοίνωσε πως ο Αμερικανός φόργουορντ δεν θα συνεχίσει μαζί τους. Και ο λόγος δεν είναι από αυτούς που ακούτε συχνά. Τουλάχιστον, όχι στο χώρο του αθλητισμού. Γιατί είναι ο επικρατέστερος, σε άλλες περιπτώσεις. Σε αυτές που στέλνουμε βιογραφικά για δουλειά και μας απορρίπτουν, διότι είμαστε... πολύ καλοί!

Ο προπονητής της Χάβρης, Ερίκ Μπαρτετσέκι δήλωσε επί του θέματος, το επικό " λατρεύω τον τρόπο που παίζει και τις δυνατότητες του. Θα λάτρευα ακόμα περισσότερο να τον είχαμε κοντά μας από το καλοκαίρι. Θα έχτιζα πάνω του την ομάδα". Αλλά... δεν τον είχε. Τον απέκτησε αργότερα, όταν είχε καταστρώσει τα πλάνα του και έβαζε... τις τελευταίες πινελιές. "Είναι πολύ δυνατός παίκτης για εμάς, πολύ καλός παίκτης για εμάς", κατέληξε και άφησε άφωνο το σύμπαν, πριν προσθέσει και ότι " είναι ιατρικό ρίσκο", που μάλλον ήταν πιο κατανοητό και λογικό, ως δικαιολογία.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ