ΓΑΛΛΙΑ

Πάρκερ: "Θέλω να παίξω στη Βιλερμπάν"

France's Tony Parker vies with Russia's Andrey Vorontsevich (R) and Victor Khryapa during the EuroBasket 2011 semi-final match between France and Russia in Kaunas on September 16, 2011. AFP PHOTO / JANEK SKARZYNSKI (Photo credit should read JANEK SKARZYNSKI/AFP/Getty Images)
France's Tony Parker vies with Russia's Andrey Vorontsevich (R) and Victor Khryapa during the EuroBasket 2011 semi-final match between France and Russia in Kaunas on September 16, 2011. AFP PHOTO / JANEK SKARZYNSKI (Photo credit should read JANEK SKARZYNSKI/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Στη Βιλερμπάν θέλει να συνεχίσει τη καριέρα του μέχρι τη λήξη του λοκ άουτ, ο Τόνι Πάρκερ, πληρώνοντας κι από την τσέπη του! Διαβάστε λεπτομέρειες...

Σε συνέντευξη του σε γαλλική εφημερίδα, ο Τόνι Πάρκερ δήλωσε ότι σκοπεύει να συναντηθεί με τους δικηγόρους του για να εξετάσουν από κοινού το ενδεχόμενο να συνεχίσει τη καριέρα του στη Βιλερμπάν κατά τη διάρκεια του λοκ άουτ.

Μάλιστα ο ηγέτης της Εθνικής Γαλλίας τόνισε ότι προκειμένου να παίξει στον σύλλογο της Λιόν, είναι διατεθειμένος να πληρώσει από την τσέπη του, τις ασφαλιστικές εταιρείες!

Οι δηλώσεις Πάρκερ στη "L'Equipe": " Μέσα στις επόμενες ημέρες θα συναντηθώ με τους δικηγόρους μου, για να δω πόσες πιθανότητες υπάρχουν προκειμένου να επιστρέψω στην Ευρώπη. Οι ασφαλιστικές εταιρείες είναι ευτυχισμένες, επειδή κανείς παίκτης του ΝΒΑ δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του Ευρωμπάσκετ και δεν πρόκειται να πληρώσουν αποζημιώσεις..."

Στη συνέχεια είπε: " Ελπίζω να μπορώ να διαπραγματευτώ σε μία καλή τιμή. Για την ακρίβεια αν είναι να υπογράψω στη Βιλερμπάν, θα πληρώσω την ασφαλιστική από την τσέπη μου!"

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ