ΓΑΛΛΙΑ

Οι 12+4 εκλεκτοί του Κολέ

Tony PARKER - 03.09.2008 - France / Belgique - Nancy.Photo : Olivier Andrivon  (Credit Image: © ZSPORTS/ZUMA Press)
Tony PARKER - 03.09.2008 - France / Belgique - Nancy.Photo : Olivier Andrivon (Credit Image: © ZSPORTS/ZUMA Press) ZUMA PRESS

Ο προπονητής της Εθνικής Γαλλίας, Βενσάν Κολέ επέλεξε τη 12άδα με την οποία θα αγωνιστεί η ομάδα του στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, ενώ ανακοίνωσε και τους τέσσερις αντικαταστάτες

Εφόσον δώσουν το παρών όλοι οι Γάλλοι ΝΒΑ-er τότε θα μιλάμε για μία πολύ μεγάλη ομάδα που θα είναι ανάμεσα στα φαβορί για διάκριση τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στα γήπεδα της Λιθουανίας.

Οι έξι παίκτες που θα ενισχύσουν τους «τρικολόρ» προέρχονται από το ΝΒΑ και δεν είναι άλλοι από τους Τόνι Πάρκερ, Γιοακίμ Νοά, Νικολά Μπατούμ, Ρόνι Τουριάφ, Μπορίς Ντιό, Μικαέλ Πιετρούς. Ο Ροντρίγκ Μπομπουά των Ντάλας Μάβερικς δεν θα αγωνιστεί καθώς δεν έχει καταφέρει ακόμα να ξεπεράσει στο 100% τον περσινό τραυματισμό του.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Κολέ: Τόνι Πάρκερ (Σαν Αντόνιο, ΝΒΑ), Αντουάν Ντιό (ΛεΜαν), Ναντο Ντε Κολό (Βαλένθια), Γιανίκ Μποκολό (Γκραβελίν), Νικολά Μπατούμ (Πόρτλαντ, ΝΒΑ), Μικαέλ Πιετρούς (Φοίνιξ, ΝΒΑ), Μικαέλ Ζελαμπάλ (Βιλερμπάν), Μπορίς Ντιό (Σάρλοτ, ΝΒΑ), Φλοράν Πιετρούς (Βαλένθια), Γιοακίμ Νοά (Σικάγο, ΝΒΑ), Αλί Τραορέ (Ρόμα), Ρόνι Τουριάφ (Νέα Υόρκη, ΝΒΑ).

Οι ενδεχόμενοι αντικαταστάτες των προηγούμενων είναι οι εξής: Σαρλς Λομπαέ Καουντί (ΛεΜαν), Κεβίν Σεραφίν (Ουάσινγκτον, ΝΒΑ), Φαμπιέν Κοσέρ (Σολέ), Αντριού Αλμπισί (Λεβαλουά).

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ