ΓΑΛΛΙΑ

Η 12άδα της Γαλλίας για το Ευρωμπάσκετ

Η 12άδα της Γαλλίας για το Ευρωμπάσκετ
INTIME SPORTS

Ο Βενσάν Κολέ ανακοίνωσε τους 12 παίκτες που θα αγωνιστούν με τη φανέλα της Γαλλίας στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Η τελευταία θέση παίχτηκε ανάμεσα σε Ερτέλ και Βέστερμαν

Λίγες ώρες μετά την επικράτηση της εθνικής Ανδρών επί της Γαλλίας με 79-67, ο Βενσάν Κολέ ανακοίνωσε τους 12 παίκτες που θα αγωνιστούν στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Οι Ιβάν Φουρνιέ, Λίο Βέστερμαν και Κι Τάιλι δεν υπολογίζονται πλέον από τον Γάλλο προπονητή ο οποίος τους έκοψε από την τελική 12άδα, δίνοντας την ευκαιρία στον Τόμας Ερτέλ που πήρε την 12η θέση.

"Η απόφαση πάρθηκε από το Σάββατο το βράδυ, πριν χάσουμε στο φιλικό προετοιμασίας με τη Γαλλία. Υπήρχε αναποφασιστικότητα για την τελευταία θέση ανάμεσα στον Βέστερμαν και τον Ερτέλ. Ο Τόμας ήταν αρκετά καλός με αντίπαλο τη Γερμανία και κόντρα στην Κροατία το Σάββατο, αλλά ήταν λίγο χαλαρός στην άμυνα. Είναι διαφορετικοί παίκτες", σχολίασε ο Κολέ και συνέχισε:

"Εδώ όμως χτίζουμε την εθνική ομάδα της Γαλλίας και δεν επιλέγουμε τους καλύτερους σπρίντερ για να τρέξουν στον τελικό των 100 μέτρων, προσπαθούμε να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο δυνατή ομάδα".

Η 12άδα της Γαλλίας έχει ως εξής: Νίκολας Μπατούμ, Αντουάν Ντιό, Γιόχαν Πετρό, Τσαρλς Καουντί, Τόνι Παρκέρ, Φλοράν Πιετρούς, Νάντο Ντε Κολό, Μπορίς Ντιό, Αλέξις Αζίνσα, Μίκαελ Ζελαμπάλ, Τζόφρεϊ Λοβερνιέ, Τόμας Ερτέλ.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ