ΓΑΛΛΙΑ

Επιμένει γαλλικά

Επιμένει γαλλικά
JMLEQUIME___PHOTOS-ELAN.FR

Πρώτα μπαμπάς, μετά μεταγραφή. Μέσα σε λίγες ημέρες ο Κρις Τζόζεφ είχε πολλά ευχάριστα νέα. Η Ντιζόν είναι η νέα του ομάδα.

Μέσα σε μερικές ημέρες ο Κρις Τζόζεφ είχε δύο ευχάριστα νέα να αλλάζουν σημαντικά την καθημερινότητά του. Το πρώτο ήταν η γέννηση της κόρης του. Το δεύτερο η μεταγραφή του στη Ντιζόν.

Ο 25χρονος σμολ φόργουορντ επιστρέφει στη Γαλλία, αλλά αυτή τη φορά όχι για λογαριασμό της Σαλόν (με την οποία είχε 13.5 πόντους και 3.3 ριμπάουντ ανά παιχνίδι στην LNB), στην οποία δημιούργησε ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον -"πράσινο" πλέον- Έι Τζέι Σλότερ.

Ο άλλοτε παίκτης των Μπρούκλιν Νετς, μπορεί να... περίμενε με τις ώρες τη γέννηση του παιδιού του (σ.σ.: είχε γράψει χαρακτηριστικά πως " ακόμα περιμένουμε. Είναι αρκετά πεισματάρα. Έλα μικρή μου" στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter), αλλά με την περίπτωση της Ντιζόν όλα ολοκληρώθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες.

Μπορεί φέτος να μην έχει στο πλευρό του τον Έι Τζέι Σλότερ, αλλά έχει αποδείξει πως μπορεί να αποτελέσει το "πρώτο βιολί" της ομάδας του.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ