ΜΠΑΣΚΕΤ

Σπέσιαλ υποδοχή στον Νέλσον

Σπέσιαλ υποδοχή στον Νέλσον
EUROKINISSI

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα ετοιμάζουν ειδική υποδοχή στον ΝτεΜάρκους Νέλσον με μπλουζάκια για την επιστροφή του στο Βελιγράδι. Τι ισχύει με τη "μετακόμιση" στη Hala Pionir.

Έπειτα από μια διετία στο Βελιγράδι (2012-2014), ο Αμερικανός γκαρντ ΝτεΜάρκους Νέλσον αποχαιρέτησε τον Ερυθρό Αστέρα αφού συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Νέλσον: Ένας Green Star

Ο ''Ναύαρχος'' όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα, ήταν από τους πιο αγαπητούς παίκτες στις τάξεις των ''Delije''. Λίγες, μόλις, ώρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τον Παναθηναϊκό, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας του Βελιγραδίου τον ευχαρίστησαν για όσα πρόσφερε την προηγούμενη διετία.

Ο Νέλσον κατέκτησε δύο Κύπελλα Σερβίας ενώ συνδύασε την παρουσία του στο Βελιγράδι με την επιστροφή της ομάδας στην Euroleague έπειτα από 15 ολόκληρα χρόνια. Το βράδυ της Πέμπτης (09/04, 21:45) επιστρέφει ως αντίπαλος στη Hala Pionir, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στα playoffs της Euroleague. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι Σέρβοι θα υποδεχτούν τον Αμερικανό γκαρντ του Παναθηναίκού με μπλουζάκια που θα έχουν το πρόσωπο του.

Γιατί στη Hala Pionir;

Νωρίτερα, πάντως, ο Ερυθρός Αστέρας ενημέρωσε πως ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί στη Hala Pionir αντί της Kombank Arena, εκεί όπου οι Σέρβοι έδωσαν σχεδόν όλα τα παιχνίδια τους στην Euroleague 2014-'15, με εξαίρεση δυο ματς. Στις 29/01 η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς υποδέχτηκε την Άλμπα Βερολίνου στη Hala Pionir ενώ η αρχή έγινε στο τελευταίο παιχνίδι της Regular Season κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα (19/12).

Ο Ερυθρός Αστέρας ήταν τιμωρημένος με ποινή αποκλεισμού της έδρας του για τα επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη κι έτσι η λογική κίνηση ήταν να επιστρέψει στο μικρό γήπεδο, αφού ήταν οικονομικά ασύμφορο να δώσει το ματς με τους Βάσκους στην Kombank Arena. Ειρήσθω εν παρόδω, οι Σέρβοι παίζουν στη μεγάλη Αρένα μόνο στην Euroleague. Για την Αδριατική Λίγκα επιστρέφουν στη Hala Pionir.

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα (σ.σ. 73-77, 19/03) και τον μαθηματικό αποκλεισμό από τα playoffs της Euroleague, η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα αποφάσισε να επιστρέψει στη φυσική έδρα της ομάδας για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στο ματς με τους "πράσινους" και θεωρώντας ότι η ανταπόκριση του κόσμου δεν θα ήταν τόσο μεγάλη όσο στα προηγούμενα παιχνίδια, οι Σέρβοι θα κλείσουν τη χρονιά στη φυσική τους έδρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ