EUROLEAGUE

Επίσημα στη Hala Pionir, με Παναθηναϊκό

Επίσημα στη Hala Pionir, με Παναθηναϊκό

Ο Ερυθρός Αστέρας ενημέρωσε επίσημα πως η αναμέτρηση της προσεχούς Πέμπτης (09/04, 21:45) με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί στην Hala Pionir αντί της Kombank Arena. Διαβάστε τους λόγους.

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει αυτή την εβδομάδα στο Βελιγράδι για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα (09/04, 21:45), που ενδεχομένως θα κρίνει την πρόκριση στα playoffs της Euroleague.

Και λέμε " ίσως" γιατί οι "πράσινοι" προκρίνονται ακόμα και σε περίπτωση ήττας από τους Σέρβους, με δεδομένο ότι η Μακάμπι θα κερδίσει νωρίτερα την Άλμπα στην 02 Arena του Βερολίνου. Μόνο που ο αγώνας με τον Ερυθρό Αστέρα δεν θα διεξαχθεί στην Kombank Arena του Βελιγραδίου αλλά στη φυσική έδρα της ομάδας, τη Hala Pionir!

Προς τι η "μετακόμιση";

Συγκεκριμένα, ο Ερυθρός Αστέρας ενημέρωσε σήμερα (06/04) πως η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί στο μικρό γήπεδο του Βελιγραδίου αντί της μεγάλης αρένας. Είναι το τρίτο παιχνίδι των Σέρβων που θα διεξαχθεί στην "καυτή" Hala μετά από εκείνο με την Άλμπα Βερολίνου (29/01), εκεί όπου η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς επικράτησε με 86-69

Η αρχή έγινε στο τελευταίο παιχνίδι της Regular Season κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα (19/12). Ο Ερυθρός Αστέρας ήταν τιμωρημένος με ποινή αποκλεισμού της έδρας του για τα επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη κι έτσι η λογική κίνηση ήταν να επιστρέψει στο μικρό γήπεδο, αφού ήταν οικονομικά ασύμφορο να δώσει το ματς με τους Βάσκους στην Kombank Arena. Ειρήσθω εν παρόδω, οι Σέρβοι παίζουν στη μεγάλη Αρένα μόνο στην Euroleague. Για την Αδριατική Λίγκα επιστρέφουν στη Hala Pionir.

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα (σ.σ. 73-77, 19/03) και τον μαθηματικό αποκλεισμό από τα playoffs της Euroleague, η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα αποφάσισε να επιστρέψει στη φυσική έδρα της ομάδας για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στο ματς με τους "πράσινους" και θεωρώντας ότι η ανταπόκριση του κόσμου δεν θα ήταν τόσο μεγάλη όσο στα προηγούμενα παιχνίδια, οι Σέρβοι θα κλείσουν τη χρονιά στη φυσική τους έδρα.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ