ΜΠΑΣΚΕΤ

Στόχος ο Πότσιους, χάνει Μιλάκνις

Στόχος ο Πότσιους, χάνει Μιλάκνις

Παρά τη γενναία αύξηση ο Αρτούρας Μιλάκνις δύσκολα θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Ζαλγκίρις και γι αυτό οι Λιθουανοί σκέφτονται την περίπτωση του Μαρτίνας Πότσιους

Ο Αρτούρας Μιλάκνις ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους της φετινής Ζαλγκίρις, καθώς πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Γκιντάρας Κράπικας από την πρώτη στιγμή ζήτησε την παραμονή του στο ρόστερ με τον σύλλογο να προτείνει στον 29χρονο γκαρντ νέο συμβόλαιο με τριπλάσιες αποδοχές σε σχέση με αυτές που έλαβε φέτος.

Η πρόταση της Ζαλγκίρις μπορεί να ήταν καλή οικονομικά, όμως δεν ήταν και... αχτύπητη. Όλα δείχνουν πως ο Μιλάκνις θα αφήσει τους πρωταθλητές Λιθουανίας για λογαριασμό της Ούνικς Καζάν, η οποία του προσφέρει καλύτερες αμοιβές αλλά και συνθήκες.

Αυτό το πλήγμα είναι σημαντικό για την Ζαλγκίρις που θα καλείται πλέον να βρει τον παίκτη που θα μπορέσει να ηγηθεί της προσπάθειας σε Ευρώπη και πρωτάθλημα. Ο Μαρτίνας Πότσιους μοιάζει να είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Μιλάκνις και σύμφωνα με την ιστοσελίδα krepsinis.net αυτός είναι ο εκλεκτός του Κράπικας για την ενίσχυση της περιφέρειας.

Ο Πότσιους τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην Γαλατάσαραϊ μετρώντας στην Euroleague κατά μέσο όρο 6.2 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ