ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρόεδρος ο Πέταρ Ναουμόσκι

Πρόεδρος ο Πέταρ Ναουμόσκι

Ο Πέταρ Ναουμόσκι έθεσε υποψηφιότητα, για τη θέση του προέδρου στην ομοσπονδία της ΠΓΔΜ και εξελέγη ομόφωνα και κάνει παρέα στους Σαμπόνις, Βολκόφ, Νεστέροβιτς και Ενέ.

Μετά τους Άρβιντας Σαμπόνις (Λιθουανία), Αλεξάντερ Βολκόφ (Ουκρανία), Ράσο Νεστέροβιτς (Σλοβενία) και Ορχούν Ενέ (Τουρκία), στη λίστα με τους παίκτες που είναι αυτή την περίοδο πρόεδροι εθνικών ομοσπονδιών προστέθηκε και ο Πέταρ Ναουμόσκι. Να σημειωθεί εδώ πως και ο Μποντιρόγκα έχει πόστο στη Σερβία (είναι αντιπρόεδρος), όπως και ο Μενεγκίν στην Ιταλία (επίσης, είναι αντιπρόεδρος), ενώ και οι δύο είναι στην Κεντρική Επιτροπή της FIBA Europe.

Στα 46 του, ο Ναουμόσκι αποφάσισε πως ήθελε να διεκδικήσει αυτήν την ιδιότητα και το έκανε, για να τον "βγάλουν" ομόφωνα. Ο κάτοχος τουρκικού διαβατηρίου (με το όνομα Namik Polat) και ιταλικής υπηκοότητας, ξεκίνησε την καριέρα του στην Κροατία (Σπλιτ), μετά πήγε στην Ραμποτνίτσκι και είχε παίξει στην Εφές, την Ούλκερ, τη Μιλάνο, την Μπενετόν, τη Σιένα, ήταν υποψήφιος για να κοουτσάρει την Εφές, το 2007, αλλά... τελικά αυτό δεν έγινε. Tώρα, είναι πρόεδρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ