ΜΠΑΣΚΕΤ

"Ο δεύτερος πατέρας μου"

"Ο δεύτερος πατέρας μου"

Ο λόγος που οι Βόσνιοι επέλεξαν τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, για εθνικό τους κόουτς, ήταν ο Μίρζα Τελέτοβιτς. Πληροφορία, που επιβεβαίωσε σήμερα ο NBAer, εξηγώντας πως... τελικά δεν είναι και τόσο αυστηρός.

Η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών που έχουν συνεργαστεί με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ανέπτυξαν ψυχοσωματικά, στο επίπεδο του να... τα θυμάται ο οργανισμός τους και μόνο στο άκουσμα του ονόματος αυτού.

Ο Μίρζα Τελέτοβιτς αποτελεί την εξαίρεση του κανόνα και όπως είπε στην ιστοσελίδα radiosarajevo.ba "τον θεωρώ πατέρα μου, γιατί είναι ο μπασκετικός μου μπαμπάς. Πίστεψε σε εμένα, όταν ουδείς άλλος το έκανε. Μου έμαθε τα πά ντα για το άθλημα και είναι εκπληκτικό ότι καταφέραμε να τον κάνουμε ομοσπονδιακό προπονητή μας, τη στιγμή που τον θέλει όλη η Ευρώπη.

Ανταλλάξαμε μηνύματα, μετά την ανακοίνωση του και πραγματικά αισθάνθηκα μοναδικά όταν μου είπε πως αποδέχθηκε την πρόταση εξαιτίας εμού. Αυτό δείχνει πόσο εξακολουθεί να με πιστεύει".

Κατά τον Τελέτοβιτς " ο Ιβάνοβιτς θα καταφέρει να μας δείξει το δρόμο της επιτυχίας, στο Ευρωμπάσκετ, διότι έχουμε τις δυνατότητες και ο συγκεκριμένος ξέρει πολύ καλά πώς να τις εκμεταλλευτεί".

Όταν του θύμισαν πως δεν είναι και πολλοί εκείνοι που εξυμνούν τον Μαυροβούνιο κόουτς, είπε ότι " όποιος θέλει να διακριθεί, δεν έχει πρόβλημα μαζί του. Είναι γνωστός για τη σκληρή δουλειά που κάνει, αλλά μπορείς να δεις τα αποτελέσματα. Ξέρει πώς να παίρνει το καλύτερο από τον καθένα. Ξέρω πως διατηρεί με όλους επαγγελματική σχέση, όταν βρίσκεται στο παρκέ. Άρα θα πρέπει να δώσω το καλύτερο που έχω και θα το κάνω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ