ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο εκατομμυριούχος Μάρκο Γιάριτς

Ο εκατομμυριούχος Μάρκο Γιάριτς

Η Liga Endesa θυμήθηκε τον Μάρκο Γιάριτς (στη στήλη "πού χάθηκε;") και ενημέρωσε πως μπάσκετ δεν παίζει, αλλά κάθε χρόνο κερδίζει 46 εκάτ. δολ. Πώς; Διαβάστε πού δραστηριοποιείται ο πρώην σύζυγος της Αντριάνα Λίμα -από την οποία ζήτησε 30 εκάτ. δολ., στο διαζύγιο.

H αλήθεια είναι πως επισήμως, δεν αποσύρθηκε ποτέ. Ουδέποτε διαβάσαμε κάποια ανακοίνωση, στην οποία να αναφέρει πως ο Μάρκο Γιάριτς δεν αγωνίζεται πια. Πως κρεμά τη φανέλα του. Παρ' όλα αυτά, από το 2011 δεν έχει ξαναπατήσει σε παρκέ. Είχε συμβόλαιο με τους Bulls και τους Nets, για το 2012, αλλά μεροκάματο δεν έβγαλε, ως αθλητής. Γιατί έβγαζε με πολλές άλλες ιδιότητες.

Ο 37χρονος Σέρβος που έγινε Έλληνας (Λάτσης), κατά τη θητεία του στο Περιστέρι που απογείωσε την καριέρα του -όπως η Ελλάδα απογείωσε τη ζωή του, με εκείνον να... αποφεύγει τις αναμνήσεις, απ' όταν εγκατέλειψε τη χώρα μας-, γνώρισε το φθόνο εκατομμυρίων ανδρών, όταν έγινε γνωστό πως ήταν αυτός που έκλεψε την καρδιά της Αντριάνα Λίμα. Και όχι, δεν την ήθελε για τα λεφτά της. Είχε δικά του (46 εκάτ. δολ. ετήσια έσοδα και περιουσία 145.000.000 δολ., με τη Βραζιλιάνα να "βγάζει" κάθε χρόνο 7 εκάτ. δολ.).

Ο εκατομμυριούχος Μάρκο Γιάριτς
© GETTY IMAGES FOR VICTORIA'S SECRET

Γνωρίστηκαν το 2006, σε πάρτι (πού αλλού), της φόρεσε το δαχτυλίδι δυο χρόνια αργότερα και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης (λέμε τώρα), εννέα μήνες αργότερα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, το 2009, σε μια ιδιωτική τελετή που έγινε στο Jackson Hole, του Wyoming.

Ο εκατομμυριούχος Μάρκο Γιάριτς

Λίγο αργότερα, έγινε γνωστό ότι ο Σέρβος στην αίτηση διαζυγίου, ζητούσε από το τρίτο πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου (βάσει της λίστας του Forbes, για το 2013), 30.000.000 δολ., για υλικές ζημιές. Τι εννοούσε ο ποιητής; Πως; Υποστήριξε ότι έχασε χρήματα, με το πρόωρο τέλος που έβαλε στην καριέρα του, ένεκα των υποχρεώσεων του ως σύζυγος και πατέρας.

Ο εκατομμυριούχος Μάρκο Γιάριτς

Παρεμπιπτόντως, όταν γνώρισε τη Λίμα έπαιζε στη Ρεάλ και για χάρη της μετακόμισε στις ΗΠΑ, όπου υπέγραψε συμβόλαιο με το Chicago. Δεν του άρεσε ακριβώς, ο τρόπος που του συμπεριφέρονταν και για αυτό έληξε άμεσα τη συνεργασία και την καριέρα. Όπως σημείωνε, αν έμενε στη Ρεάλ θα έπαιζε εκεί τουλάχιστον για τρία χρόνια και θα έβγαζε... το ποσό που ζητούσε. Όλα αυτά, κυκλοφόρησαν από media της Σερβίας.

Το βέβαιο ήταν πως πριν ανακοινώσουν το διαζύγιο, χώρισαν την κοινή περιουσία των 210 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως έγραψαν οι ίδιοι στο Twitter! Και πριν βιαστείτε να χαρακτηρίσετε κηφήνα τον Γιάριτς, απλά να σας πούμε πως όταν χώρισε, η περιουσία του ήταν τρεις φορές μεγαλύτερη από εκείνη της Λίμα. Πώς συνέβη αυτό; Απλά. Πέραν των όσων αποκόμισε ο "Λάτσης" (κατά το ελληνικό του διαβατήριο), ως αθλητής, έκανε και διάφορες -προσοδοφόρες- επενδύσεις. Στο χρηματιστήριο (των ΗΠΑ), σε κτηματομεσιτικά (Gramercy Real Estate) στο Μονακό, στην εταιρία καλλυντικών Cover Girl, είναι ιδιοκτήτης αλυσίδας με εστιατόρια στη Σερβία, έχει δικό του brand με ρούχα (Macchia J.), άρωμα, vodka, ιστοσελίδα ("Younghollywood"), ενώ έχει μετοχές και σε ομάδα ( Belgrade Angels Team ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ