ΜΠΑΣΚΕΤ

Με μπροστάρη τον ''Σόφο'' η Μακάμπι

Με μπροστάρη τον ''Σόφο'' η Μακάμπι

Η Μακάμπι επικράτησε 97-75 της Χαποέλ Εϊλάτ κι έκανε το 2-1 στην ημιτελική σειρά των playoffs στο Ισραήλ ενώ ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ήταν πρώτος σκόρερ των πρωταθλητών Ευρώπης με 18 πόντους.

Η ''ομάδα του λαού'' βρίσκεται μια νίκη μακριά από την πρόκριση στους τελικούς στο Ισραήλ μετά το 97-75 επί της Χαποέλ Εϊλάτ στο Game 3 της ημιτελικής σειράς των playoffs.

O Σοφοκλής Σχορτσανίτης ήταν πρώτος σκόρερ της Μακάμπι με 18 πόντους ενώ ο Ντέιβιντ Μπλατ είδε άλλους πέντε παίκτες του να τελειώνουν τον αγώνα με διψήφιο αριθμό πόντων!

Οι φιλοξενούμενοι ζόρισαν τη Μακάμπι στα πρώτα λεπτά αφού έκλεισαν την πρώτη περίοδο στο υπέρ τους 19-20. Εν συνεχεία ο Ταϊρίς Ράις ανέβασε στροφές και η ''ομάδα του λαού'' προηγήθηκε 32-26 στις αρχές της δεύτερης περιόδου ενώ πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 44-35.

Η Χαποέλ μείωσε σε 66-61 στο 30' ωστόσο η Μακάμπι βρήκε λύσεις από τον Ντέβιν Σμιθ και προηγήθηκε 85-69 στα 3'17'' για τη λήξη της αναμέτρησης στη NOKIA Arena.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν κι έτσι οι πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν μια ακόμα νίκη για την πρόκριση στους τελικούς. Ο ''Σόφο'' είχε 18 πόντους με 6/10 βολ., 6/8 δίπ., 4 ριμπάουντ, 2 λάθη και 3 ασίστ σε 15' αφού φορτώθηκε από νωρίς με φάουλ.

Το Game 4 θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα (02/06), στην έδρα της Χαποέλ Εϊλάτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ