ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Αστάνα "σκότωσε" τη Λοκομοτίβ

Η Αστάνα "σκότωσε" τη Λοκομοτίβ

Με την τριάδα των Πατ Καλάθη (13π.-17ριμπ.) - Ρασίντ Μαχάλμπασιτς (17π.-15ριμπ.) - ΤζεϊΚόβαν Μπράουν (21π.) να κάνει τα πάντα στο παρκέ, η Αστάνα υπέταξε τη Λοκομοτίβ Κουμπάν (81-70), για VTB League.

Μία βδομάδα μετά τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Λοκομοτίβ Κουμπάν ηττήθηκε από την Αστάνα (81-70). Η ομάδα του Σεργκέι Μπαζάρεβιτς δεν τα κατάφερε απέναντι στους "κυανοκίτρινους", που είχαν σε εξαιρετική κατάσταση τον Πατ Καλάθη. Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού ήταν κάτι παραπάνω από πολύτιμος για την ομάδα του, αφού είχε 13 πόντους και 17 (!) ριμπάουντ στο παιχνίδι, με τον Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς να τον κρατά στην πεντάδα για ολόκληρο το παιχνίδι. Δηλαδή για 40:00'!

Από την άλλη, η Λοκομοτίβ Κουμπάν φάνηκε να επηρεάζεται πάρα πολύ από την απουσία του Μάλκολμ Ντιλέινι, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο, στην πρεμιέρα του Eurocup μεσοβδόμαδα. Ο Νικίτα Κουρμπάνοφ (15π.) έκανε ό,τι μπορούσε για να δώσει τη νίκη στους "κόκκινους", αλά το εντυπωσιακό νταμπλ νταμπλ του Πατ Καλάθη, από τη μία, και η σπουδαία εμφάνιση των ΤζεϊΚόβαν Μπράουν (21π.) και Ρασίντ Μαχάλμπασιτς (17π.-15ριμπ.) από την άλλη, έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της Αστάνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ