ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Μακάμπι ξεφορτώνεται τον Τσίρμπες

Η Μακάμπι ξεφορτώνεται τον Τσίρμπες

Ο Μάικ Τσίρμπες δεν έχει καταφέρει να εγκλιματιστεί φέτος στη Μακάμπι, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο παίκτης θα παραχωρηθεί δανεικός στην Μπάγερν Μονάχου για το υπόλοιπο της σεζόν.

Εν αντιθέσει με την περσινή αγωνιστική περίοδο, όπου είχε 12.4 πόντους και 6.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, φέτος ο Μάικ Τσίρμπες δεν έχει καταφέρει να πείσει με την απόδοσή του. Οι αριθμοί βέβαια (8.1 πόντοι και 3 ριμπάουντ) δεν είναι τόσο κακοί, πλην όμως στη Μακάμπι Τελ Αβίβ περίμεναν πολλά περισσότερα από εκείνον, όταν τον υπέγραφαν για δύο χρόνια.

Η γκρίνια που υπάρχει στη Menora Mivtachim Arena σε συνδυασμό με τα συνεχόμενα αρνητικά αποτέλεσμα έφεραν αίφνης το όνομά του σε σενάρια αποχώρησης. Όχι μόνιμης, αλλά προσωρινής, με τη μορφή δανεισμού. Σύμφωνα λοιπόν με νεότερα ρεπορτάζ από το Ισραήλ , η "ομάδα του λαού" προσανατολίζεται να πει το "ναι" στην πρόταση της Μπάγερν Μονάχου για δανεισμό του 27χρονου σέντερ.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς προφανώς δεν θα έλεγε "όχι" στο ενδεχόμενο απόκτησης του δυναμικού παίκτη, ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά τόσο στην Beko BBL όσο και στην EuroLeague.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ