ΜΠΑΣΚΕΤ

Επεισόδια στη Λιθουανία

Επεισόδια στη Λιθουανία

Μετά το τέλος του ματς της παρηγοριάς (91-67 της Ζάλγκιρις επί της Νεπτούνας) και πριν τον τελικό του κυπέλλου στη Λιθουανία (Λιέτουβος Ρίτας-TonyBet) συναντήθηκαν οι οπαδοί και... αντάλλαξαν απόψεις. Δείτε το video.

Η ΤonyBet νίκησε για δεύτερη φορά φέτος τη Ζάλγκιρις, όταν την άφησε εκτός τελικού στο λιθουανικό κύπελλο, το απόγευμα του Σαββάτου (90-88 -μια ημέρα μετά το ματς της Euroleague) και σε λίγη ώρα θα διεκδικήσει το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της, εναντίον της Λιέτουβος Ρίτας.

Νωρίτερα, η Ζάλγκιρις επιβλήθηκε 91-67 της Νεπτούνας, στο ματς της παρηγοριάς, με τον Γιανκούνας να σκοράρει 11 πόντους στην τρίτη περίοδο και να τελειώνει με 21π. και 10 ριμπ. Διψήφιος ήταν και ο Μιλάκνις (17π.), με τον Στομπέργκας να δηλώνει "προσπαθήσαμε να διασκεδάσουμε το μπάσκετ. Θέλαμε να διεκδικήσουμε την κούπα, αλλά δεν κατέστη δυνατό. Παρ' όλα αυτά, σήμερα παίξαμε διαφορετικά".

Όπως έβγαιναν από το γήπεδο οι οπαδοί της Ζάλγκιρις και έμπαιναν αυτοί της Λιέτουβος Ρίτας, σημειώθηκαν επεισόδια. Δείτε το video.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ