ΜΠΑΣΚΕΤ

Έκανε το ντεμπούτο του με την FMP ο Όστιν

Έκανε το ντεμπούτο του με την FMP ο Όστιν

Ο Αϊζάια Όστιν, ο οποίος είχε να παίξει μπάσκετ 2 1/2 χρόνια λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, έκανε το ντεμπούτο του με την FMP στην Αδριατική Λίγκα. Και ήταν εξαιρετικός!

Ο κόσμος μοιάζει πιο... όμορφος από χθες για τον Αϊζάια Όστιν. Ο Αμερικανός σέντερ, του οποίου η ιστορία πριν 2 1/2 χρόνια είχε συγκλονίσει, αφού αναγκάστηκε να σταματήσει το μπάσκετ για λόγους υγείας σε ηλικία 21 ετών λίγο πριν γίνει ντραφτ , έχει πλέον επιστρέψει και επίσημα στην ενεργό δράση!

Ο Όστιν υπέγραψε πριν μερικές ημέρες συμβόλαιο με την Σερβική FMP μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών του εξετάσεων και χθες (15/1) έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα της νέας του ομάδας στη νίκη με 92-85 επί της Μορνάρ στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής της Αδριατικής Λίγκας. Και ήταν εξαιρετικός!

Ο Όστιν βρέθηκε στο παρκέ για 12 λεπτά, προλαβαίνοντας σε αυτό το διάστημα να σημειώσει 9 πόντους με 3/5 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 0/1 βολή, 4 ριμπάουντ και 1 κόψιμο. Παρακάτω μπορείτε μάλιστα να παρακολουθήσετε τις καλύτερες στιγμές του από το παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ