ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποχωρεί ο Γκάγκιτς, από την Παρτίζαν

Αποχωρεί ο Γκάγκιτς, από την Παρτίζαν

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Παρτίζαν εξέφρασε ο Τζόρντε Γκάγκιτς, ο οποίος δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα την Τρίτη (03/02).

Ποιος είπε πως τα προβλήματα σταμάτησαν για την Παρτίζαν; Όχι μόνο δεν σταμάτησαν, αλλά παραμένουν με διαφορετικές μορφές. Τελευταίο... κρούσμα ο Τζόρντε Γκάγκιτς.

Ο 24χρονος σέντερ ζήτησε να μην προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Το οικονομικό είναι ένας από τους λόγους που ο Σέρβος άσος δεν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα, στην οποία βρίσκεται από το 2012, όταν ήρθε από την Χέμοφαρμ.

Αν παραμείνει ως έχει η κατάσταση, τότε ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς θα χάσει μία από τις "κολόνες" της ομάδας, ενώ στο ρόστερ θα υπάρχει μόνο ένας ψηλός, ο Νικόλα Μιλουτίνοβ.

"Ο παίκτης Τζόρντε Γκάγκιτς υπέβαλε αίτημα για λήξη του συμβολαίου του και πριν την απογευματινή προπόνηση είπε ότι δεν θέλει να προπονηθεί με την ομάδα και να παίξει για την Παρτίζαν", αναφέρει η δημοσίευση στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ