EUROLEAGUE

Βασιλειάδης: "Μπορούμε περισσότερα"

Βασιλειάδης: "Μπορούμε περισσότερα"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Βασιλειάδης μίλησε για την πορεία της Μπιλμπάο στην Ευρωλίγκα, τη μεγαλειώδη νίκη επί της Ρεάλ αλλά και το φάιναλ φορ του 2007 στην Αθήνα

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, παραχώρησε ο Κώστας Βασιλειάδης ο οποίος ερωτήθηκε για τη φετινή προσπάθεια της Μπιλμπάο στη φετινή παρθενική της εμφάνιση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του μπάσκετ.

"Η Μπιλμπάο τα πηγαίνει καλά. Όπως γνωρίζετε είναι η πρώτη φορά που παίζουμε στην Ευρωλίγκα και ο αρχικός μας στόχος ήταν να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι στα 10 πρώτα παιχνίδια", σχολίασε ο Κώστας Βασιλειάδης και συνέχισε:

"Η ομάδα μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα σαφέστατα. Χρειάζεται να προσπαθήσουμε να νικήσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδι, που θα μας οδηγήσουν στα πλέι οφ και ύστερα να δούμε αν μπορούμε να πετύχουμε κάτι ακόμα".

Για τον αγώνα της Μπιλμπάο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κώστας Βασιλειάδης επισήμανε: "Ήταν πολύ σημαντικό. 'Ηταν το καλύτερο μας παιχνίδι μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν. Παίξαμε καλή άμυνα και σουτάραμε καλά από μέση και μακρινή απόσταση. Τα κάναμε όλα σωστά σε εκείνο το παιχνίδι. Είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και γνωρίζουμε ότι μπορούμε να παίξουμε πάλι έτσι στο μέλλον".

Παράλληλα ερωτήθηκε για το 2007 όταν ως παίκτης της Μάλαγα έπαιξε στο φάιναλ φορ της Αθήνας: "Η Ευρωλίγκα είναι η καλύτερη διοργάνωση και το φάιναλ φορ η καλύτερη στιγμή της. Η Μάλαγα κατάφερε το 2007 να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στο φάιναλ φορ.

Δεν μπορούσαμε να νικήσουμε την ΤΣΣΚΑ στα ημιτελικά, ήταν η καλύτερη ομάδα μαζί με τον Παναθηναϊκό εκείνη τη σεζόν. Ήταν κάτι εντελώς νέο και διαφορετικό και θα το θυμάμαι σε όλη μου τη σεζόν. Ήμουν στο ΟΑΚΑ μαζί με την οικογένειά μου στον τελικό και ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι. Διαμαντίδης εναντίον Παπαλουκάς, με σχεδόν 20.000 κόσμο στις εξέδρες. Ήταν πραγματικά κάτι το εξαιρετικό".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ