EUROLEAGUE

Το τρέιλερ της EuroLeague για το ντοκιμαντέρ με θέμα το Τουρκικό μπάσκετ

Το τρέιλερ της EuroLeague για το ντοκιμαντέρ με θέμα το Τουρκικό μπάσκετ

Η EuroLeague δημοσίευσε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ που έχει ετοιμάσει που θα έχει ως θέμα την εξέλιξη του Τουρκικού μπάσκετ. Αφηγητής θα είναι ο παλαίμαχος σέντερ Ερμάλ Κούτσο.

Το τρέιλερ της EuroLeague για το ντοκιμαντέρ με θέμα την εξέλιξη του Τουρκικού μπάσκετ ξεκινάει με τον Ερμάλ Κούτσο να συστήνεται στον κόσμο, λέγοντας ότι " ονομάζομαι Ερμάλ Κούτσο, είμαι από την Αλβανία και ήρθα στα 15 μου χρόνια στην Τουρκία και, από όσο ξέρω, είμαι ο μοναδικός παίκτης που έχει αγωνιστεί και στις 4 ομάδες της Κωνσταντινούπολης που έχουν λάβει μέρος στην EuroLeague".

Και, πράγματι, δεν έχει άδικο ο παλαίμαχος σέντερ, ο οποίος έχει αγωνιστεί τόσο στην Αναντολού Εφές, όσο και στις Νταρουσάφακα, Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε κατά την διάρκεια της καριέρας του. Στην συνέχεια αυτού του εξαιρετικού τρέιλερ αναφέρει ότι παρέα με άλλους πρώην και νυν παίκτες θα προσπαθήσει να παρουσιάσει το παρελθόν και το παρόν του Τουρκικού μπάσκετ και πώς έφτασε τόσο ψηλά.

Στο τρέιλερ μάλιστα βλέπουμε αρκετά γνωστά πρόσωπα να φαίνεται ότι θα μιλήσουν, όπως ο Λουίτζι Ντατόμε, ο Μπραντ Ουαναμέικερ, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, αλλά και πρώην παίκτες όπως ο Ομέρ Ονάν και ο Κερέμ Τουντσερί.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το τρέιλερ:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ