EUROLEAGUE

Tι "τιτίβισε" η Euroleague

Tι "τιτίβισε" η Euroleague

Τα tweets της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για την επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε ήταν μεταξύ αυτών που ξεχώρισε η Euroleague, από την 11η αγωνιστική του ΤΟΡ16.

Η βραδιά που ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και τα όσα έκανε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και αφορούσαν τον επί 13 χρόνια κόουτς του οργανισμού, ήταν σε ξεχωριστή θέση στην αναφορά που έκανε η Euroleague, σχετική με τα tweets των πρωταγωνιστών της, την περασμένη εβδομάδα.

Η διοργανώτρια αρχή έβαλε στη λίστα με τα "καλύτερα" και το "ευχαριστώ" του Ζακ Ράιτ, στον κόσμο των "πρασίνων".

Η εξομολόγηση του Τζαμόν Γκόρντον "στην κοπέλα μου, Ms Spalding" και η ευχή του να ξαναβρεθούν ήταν επίσης, στα "best of", όπως και... τα αναψυκτικά που ήπιαν οι Νέναντ Κρστιτς και Βλάντιμιρ Μίτσοφ, με τον Ιβάν Πάουινιτς, κατά την επίσκεψη της ΤΣΣΚΑ στη Μαδρίτη, όπου ζει ο Πάουινιτς (παίζει στη Φουενλαμπράδα).

Ο Νέιτ Τζαγουάι παρακολουθούσε τις εξελίξεις στη Euroleague και "πέτυχε" συνέντευξη του Τζο Ίνγκλς. Χάρηκε που είδε ένα φίλο Αυστραλό και το έγραψε στο Twitter.

Η March Madness... χτύπησε και το Μιλάνο και οι παίκτες της Αρμάνι συμπλήρωσαν τα brackets τους. Ο Κέρτις Τζέρελς εν τω μεταξύ, δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους φίλους του, στην Παρτίζαν για τη μεγάλη νίκη επί της Μακάμπι.

Ο Μάρκους Σλότερ "έμεινε" στο ασανσέρ, με την οικογένεια του (την πρώτη ημέρα της επίσκεψης των συγγενών) και κάλεσε σε βοήθεια... μέσω του Twitter. Όλα πήγαν καλά, πράγμα για το οποίο επίσης ενημέρωσε.

Ο Μαρτίνας Πότσιους ενημέρωσε για την 21η ημέρα του Μάρτη και την Παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού, αλλά και για τους ανθρώπους με σύνδρομο Ντάουν και ζήτησε από τους "ακόλουθους" του να τοποθετηθούν επί του θέματος. Το αυτό έκανε και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, αλλά και ο Σέρχιο Γιουλ.

Η Αναντολού Εφές έδωσε μάχη στο Μιλάνο και ο Ντογκούς Μπαλμπάι... είχε όλες τις αποδείξεις, με τον Κώστα Βασιλειάδη να μη χάνει την ευκαιρία να "ποστάρει" τη σχετική φωτογραφία.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ