EUROLEAGUE

Συγκεντρωμένοι για τη νίκη στον Ολυμπιακό

Συγκεντρωμένοι για τη νίκη στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα την Εφές (17/04, 20:00, NS3) με στόχο τη νίκη που θα τον στείλει στο φάιναλ-φορ του Λονδίνου.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Βασίλης Δελής

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από χθες (16/04) στην Κωνσταντινούπολη , όπου σήμερα θα αντιμετωπίσει την Αναντόλου Εφές με φόντο το φάιναλ-φορ του Λονδίνου.

Οι Πειραιώτες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και θέλουν να αγωνιστούν με απόλυτη συγκέντρωση, ώστε να καταφέρουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που ισοδυναμεί με το "εισιτήριο" για τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωρίζει πώς το παιχνίδι δεν είναι εύκολο , όμως τόνισε πώς όλοι στο στρατόπεδο των "ερυθρολεύκων" θα το αντιμετωπίσουν ως τελικό για να πάρουν αυτό που θέλουν. Οι Τούρκοι από την πλευρά τους θα επιδιώξουν, εστιάζοντας στην αναμέτρηση να σημειώσουν μία νίκη και να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης.

Η αποστολή της ομάδας αναχώρησε χθες (16/04) από την Αθήνα στις 19:05 για να φτάσει λίγο μετά τις 20:30 στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ολυμπιακός μόλις έφτασε στην Πόλη πήγε στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστούν οι παίκτες και σήμερα θα κάνει ένα χαλάρωμα πριν από τη μάχη με την ομάδα του Οκτάι Μαχμουτί.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ