EUROLEAGUE

Σκαριόλο: "Νέο ξεκίνημα"

Σκαριόλο: "Νέο ξεκίνημα"

Ο προπονητής της Μιλάνο, Σέρτζιο Σκαριόλο αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (19/01, ΝΕΤ, 21:45). Αναλυτικά τι δήλωσε.

Για την αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα του "Top-16" της Ευρωλίγκας, μίλησε ο προπονητής της Μιλάνο, Σέρτζιο Σκαριόλο.

" Ο πρώτος στόχος μας, να περάσουμε στο Top-16, επιτεύχθηκε. Δυσκολευτήκαμε πολύ, αλλά πλέον κάνουμε νέο ξεκίνημα, θέλοντας να κάνουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά", τόνισε ο Σκαριόλο και στη συνέχεια πρόσθεσε:

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς...

" Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, με σπουδαίους παίκτες, μεγάλο προπονητή και αποτελεσματικούς αυτοματισμούς. Έχουν ικανότητες και εμπειρία, κυρίως στο πικ εν ρολ και στο λόου ποστ".

Στη συνέχεια δήλωσε: " Θεωρώ πως θα χρειαστεί να δείξουμε μεγάλη ενέργεια στο παιχνίδι μας, προκειμένου να μπορέσουμε να τους αντιμετωπίσουμε. Επίσης, καθοριστική σημασία θα παίξει ο τρόπος που θα ξεκινήσουμε στον αγώνα. Δεν θα πρέπει να δείξουμε φόβο, θα πρέπει να τους σεβαστούμε, αλλά να είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. Θα πρέπει να αποδείξουμε σε όλους ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε στο Top-16".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ