EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Σεβόμαστε την Μιλάνο"

Ομπράντοβιτς: "Σεβόμαστε την Μιλάνο"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για το ματς με την Μιλάνο στην πρεμιέρα του "τριφυλλιού" στο "Top-16" της Ευρωλίγκας.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για την εκτός έδρας αναμέτρηση του "τριφυλλιού" με τη Μιλάνο στο "Top-16" της Ευρωλίγκας.

" Είναι το πρώτο παιχνίδι στο Top-16 και, φυσικά, είναι πολύ σημαντικό, όπως κάθε παιχνίδι στο ΤΟΠ 16. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και θα είναι πολύ δύσκολο", ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο προπονητής της Μιλάνο, Σέρτζιο Σκαριόλο...

" Η Αρμάνι Μιλάνο είναι μια ομάδα που σεβόμαστε πολύ, έχει την ποιότητα, ξέρει πώς να παίξει, έχει έναν πολύ καλό προπονητή, αν και τις τελευταίες ημέρες δεν έχουν καλά αποτελέσματα στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Σε πολλά παιχνίδια αρχίζουν εξαιρετικά και μετά από αυτό κάτι αλλάζει. Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα αλλάξει στον πρώτο αγώνα του Top-16 και θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας".

Περπέρογλου: "Σημαντική η νίκη"

Από την πλευρά των παικτών, ο Στράτος Περπέρογλου τόνισε: " Είναι το πρώτο παιχνίδι για μας στο Top-16 και είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο τέλος. Αντιμετωπίζουμε μια ισχυρή ομάδα, που διαθέτει αρκετούς παίκτες, τους οποίους γνωρίζουμε πολύ καλά και θέλουμε να ξεκινήσουμε με μια νίκη στο Top-16 της διοργάνωσης.

Γνωρίζουμε όλοι ότι μετράνε τα πάντα σε αυτά τα παιχνίδια. Τα αποτελέσματα, αλλά επίσης ένα ριμπάουντ, ένα κλέψιμο, ένα καλάθι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ