EUROLEAGUE

Προβλήματα για Ζαλγκίρις με Λαβρίνοβιτς, Ντάρντεν

Προβλήματα για Ζαλγκίρις με Λαβρίνοβιτς, Ντάρντεν

Η συμμετοχή του Ντάριους Λαβρίνοβιτς θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή, ενώ ο Ντάρντεν ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές. "Πεινάμε για το κάτι παραπάνω", δήλωσε ο Πλάθα

Η Ζαλγκίρις προκρίθηκε από την περασμένη εβδομάδα στο TOP-16 της Ευρωλίγκας και πλέον της άνοιξε η όρεξη για το κάτι παραπάνω.

Όπως τόνισε στις δηλώσεις του, ο Χοάν Πλάθα η ομάδα του είναι πεινασμένη για να πετύχει το κάτι παραπάνω που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου.

Στην προσπάθεια αυτή, ο Χοάν Πλάθα δύο παίκτες του έχει αμφίβολους... Τον Ντάριους Λαβρίνοβιτς που είναι τραυματίας και τον Τρέμελ Ντάρντεν ο οποίος ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές.

"Την περασμένη εβδομάδα καταφέραμε τον πρώτο μας στόχο που ήταν να φτάσουμε το TOP-16 της Ευρωλίγκας. Είμαστε πολύ χαρούμενο για αυτό, αλλά τώρα πεινάμε για να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Η πρώτη μας ευκαιρία για να κάνουμε κάτι τέτοιο είναι την Παρασκευή", σχολίασε ο Χοάν Πλάθα και συμπλήρωσε:

"Χρειάζεται να αποδείξουμε για μία ακόμα φορά πως είμαστε ικανοί για να παίξουμε κόντρα στους πρωταθλητές της Ευρωλίγκας. Αν θέλουμε να φτάσουμε έναν ακόμα στόχο και να μπούμε στα πλέι οφ, θα πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί όταν παίζουμε στην έδρα μας. Ίσως χάσουμε κάποια παιχνίδια εκτός έδρας, αλλά στη Ζαλγκίριο Αρένα, πρέπει να είμαστε αήττητοι. Δεν πιστεύω ότι έχουμε αγγίξει το υψηλότερο επίπεδό μας στις εμφανίσεις μας. Ακόμα εξελισσόμαστε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ